Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018, 16:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jake Gyllenhaal alias Mysterio bude v pokračovaní Spider-Mana bojovať po boku Spideyho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem toho sa nám ale Mysterio odhalili aj prostredníctvom nových obrázkov. Opäť však bez svojej helmy.

Dlhú dobu si neboli fanúšikovia istí, kto sa v pokračovaní Spider-Man: Homecoming vlastne ujme role predpokladaného záporáka Mysteria. Samozrejme, mali sme tu fotografie z natáčania, z ktorých sa dalo odhadnúť, že išlo o Jakea Gyllenhaala

Samotný herec aj štúdio chodili ale dlhú dobu okolo horúcej kaše. To síce robia aj doteraz, no v súčasnej dobe je už každému jasné, že Gyllenhaal rovná sa Mysterio.

Jake Gyllenhaal alias Mysterio zo Spider-Man: Far From Home odhalil svoj kostým
Jake Gyllenhaal alias Mysterio zo Spider-Man: Far From Home odhalil svoj kostým Zdroj: Sony Pictures Releasing

Vďaka brazílskemu Comic-Conu, kde boli jeho účastníci poctení sledovaním prvého traileru pre Spider-Man: Far From Home, sme sa o Mysteriovi dozvedeli aj pomerne neočakávanú informáciu. Miesto toho, aby v očakávanom pokračovaní Spider-Mana bojoval proti hlavnému hrdinovi, s ním naopak spojí svoje sily.

Do tímu ho kvôli hrozbe takzvaných The Elementals naverboval Nick Fury. Navyše, promo fotografia magazínu Empire nám konečne odhalila aj pôsobivú Mysteriovu podobu. Tú sme síce mohli vidieť už z fotiek z natáčania, no v danom prípade išlo o zábery z profilu či z veľkej diaľky. Čo povieš, môže byť?

Trailer na Spider-Man: Far from Home mal byť už touto dobou dávno uverejnený, ale štúdio jeho vypustenie bohužiaľ stále odkladá. Preto sa zatiaľ musíme uspokojiť aj s málom.

Podľa dostupných informácií by sme v ňom už ale Gyllenhaala a jeho Mysteria mohli vidieť v plnej kráse. Premiéra snímky je plánovaná na 4. júla (červenec) 2019 a ak sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia