Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018, 15:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Radim Stezka: S Rytmusom sme rozšírili trend bielych tričiek, Tekashiho sme si mali viac fotiť (15 rokov Queens)

MÓDA
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba rozhovor s jednou z najdôležitejších osôb stojacich za úspechom streetwear obchodu Queens.

Obľúbený streetwear obchod Queens patrí k módnym priekopníkom na Slovensku a v Česku už neuveriteľných 15 rokov. Od grafitti sa postupne venovali všetkým trendom a do našich končín prinášali značky, ktoré diktovali to, čo sa nosí. Široké rifle a biele tričká nakupoval v Queense dokonca aj Rytmus, ktorého neskôr nasledovali všetci raperi. 

Aj preto sme sa pri tejto príležitosti rozhodli osloviť na rozhovor jednu z najdôležitejších osôb stojacich za úspechom – Radima Stezku. Ten má na starosti marketing, komunikáciu s influencermi aj samotnými značkami, takže je suverénne najpovolanejšou osobou na to, aby nám prezradil množstvo zaujímavostí. 

Dozvedeli sme sa čosi viac o jeho práci a postupnom vývoji obchodu, kamenných pobočkách alebo kooperácii so známymi osobami. Radim prezradil, aké značky by už nikdy nechcel predávať a tiež sme sa dostali k téme Tekashiho 6ix9ine, ktorý sa v obchode častejšie objavoval ešte v časoch, kedy o neho nikto ani nezakopol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia