Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018, 11:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Madonna aj Selena Gomez. Vydavateľstvo nechtiac oznámilo, aké albumy vyjdú v roku 2019

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Známy európsky distribútor americkej hudby prestížneho Interscope vydavateľstva pravdepodobne omylom zverejnil zoznam albumov očakávaných v roku 2019.

V dobe internetu sa k nám informácie často dostanú aj napriek tomu, že by vôbec nemali. Pravdepodobne aj to je aktuálny prípad známeho vydavateľstva Polydor Records, ktoré už skoro storočie distribuuje albumy amerického Interscope pre Európu. 

Táto spoločnosť fungovala už v časoch, kedy svoje albumy vydávali Beatles či ABBA a prakticky celý Universal, takže o jej kredibilite snáď nikto pochybovať nemusí. 

Či už išlo o chybu alebo taktický ťah, dnes sa dozvedáme, že na Instagrame vydavateľstva sa na chvíľu objavil príspevok, z ktorého môžeme dedukovať, že ide o zoznam interpretov vydávajúcich album v nasledujúcom roku.

Vo všetkých prípadoch by ďalší nosič dával logický význam, a tak sa môžeš pomaly začať tešiť na novú hudbu od kapacít ako Kendrick Lamar, Lady Gaga, Selena Gomez, Madonna alebo Lana Del Rey. Viac podrobností zatiaľ neexistuje, no v komentároch nám pokojne napíš, na ktoré projekty zo zoznamu nižšie ťa potešili najviac.

Späť
Zdieľať
Diskusia