Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 13:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ďakujeme! Spoločne sme pomohli seniorom, aby mali krajšie Vianoce

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vďaka patrí každému, kto si počas posledných týždňov kúpil čokoľvek z účtu Refresher Vánoce na našom markete.

Dnes síce prežívame šťastné a veselé, no pravdou ostáva, že nie každý človek v našich dvoch krajinách si 24. december užíva ako sviatky rodinnej pohody. Obzvlášť náročné to majú tí, ktorí pri sebe nemajú blízkych, aby im dali pocítiť, že ich má niekto rád. Aj preto sme sa pred časom rozhodli pomôcť starším ľuďom v domovoch seniorov. 

Pre projekt Ježiškova Vnoučata sme prostredníctvom nášho marketu vyzbierali niekoľko stoviek eur za veci, ktoré nám darovali DJ NobodyListen, Teri Hodanová a chalani z Milion Plus.

Projekt Refresher Vianoce pomohol zopár konkrétnym ľuďom k tomu, aby sa im v budúcnosti žilo jednoduchšie. Aby mali vhodné zdravotné pomôcky, aby mohli zažívať kultúru a užívať si život aj napriek tomu, že nemajú dostatok finančných prostriedkov alebo blízkych, ktorí by im pomoholi.

Platí, že dedkovia a babičky na nás boli vždy dobrí a dať im najavo vďaku môžeš kedykoľvek. Utekaj teda aj ty popriať tým tvojim príjemné sviatky a pokús sa dať im najavo, že ti na nich záleží. Ak by si chcel pomôcť aj iným, iniciatíva jeziskovavnoucata.cz stále beží a môžeš tak niekomu zabezpečiť aj základné životné potreby, ktoré mnohí berieme ako samozrejmosť.

Veľké ďakujem patrí nielen našim známym kamarátom, ale aj každému, kto si niečo z účtu Refresher Vianoce na našom markete kúpil. 

Ďakujeme! Spoločne sme pomohli dôchodcom, aby mali krajšie Vianoce
Ďakujeme! Spoločne sme pomohli dôchodcom, aby mali krajšie Vianoce
Domov
Zdieľať
Diskusia