Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 17:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž našiel v metre Chanel kabelku s 10 000 dolármi. Keď zbadal ruský nápis na lístočku, vrátil ju

ZAUJÍMAVOSTI CHANEL FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Newyorské metro vie ponúknuť všemožné príbehy.

Minulý týždeň sa na Richarda Tavernu usmiala v newyorskom metre šťastena. Keď 63-ročný chlapík vystúpil na zastávke Lincoln Center-66th Street, na nástupišti našiel opustenú Chanel kabelku.

Drahý módny doplnok zdanlivo nemal žiadneho majiteľa, tak si ju Richard zobral domov, aby zistil, čo v nej vlastne je. Po príchode do bytu kabelku otvoril a našiel v nej obálku plnú bankoviek.

Po spočítaní zistil, že narazil na rovných 10 000 dolárov v hotovosti v luxusnej taške, pričom vedľa obálky ležal ešte aj papierik. Na ňom bol odkaz napísaný v ruštine, čo muža hneď presvedčilo, že niekto musel peniaze stratiť z nepozornosti, a tak počkal do rána a zašiel na policajnú stanicu.


Zhodou okolností nahlásila 50-ročná žena priamo z New Yorku stratu svojej luxusnej tašky Chanel, keď smerovala na dovolenku do Európy, konkrétne priamo do Ruska. Mala v nej hromadu peňazí, čo presne pasovalo na popis situácie, ktorú policajtom povedal Richard.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Nálezca sa vyjadril, že ho potešilo, keď sa taška tak rýchlo vrátila ku svojej majiteľke, ktorá určite zažívala ťažké chvíle. Ak si človek vezme do kabelky 10 000 dolárov, zrejme ich naozaj potrebuje.

Ako skonštatoval, nikto by si len tak bez výčitiek svedomia nemohol vziať toľko cudzích peňazí. Nie je jasné, či policajti vyšetrovali, odkiaľ žena toľko peňazí mala a prečo potrebovala na dovolenku v Rusku rovno 10 000 dolárov. Zverejnená nebola ani informácia o tom, či Richard dostal za vrátenie tašky odmenu.

Domov
Zdieľať
Diskusia