Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 16:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Choďte do pizze, my vám naložíme. Nová reklama na food court v Bory Mall vyvoláva u Slovákov veľké otázniky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Reštaurácie v nákupnom centre Bory Mall chceli spropagovať v novej reklame.

Nákupné centrum Bory Mall na okraji Bratislavy sa za výber reštaurácií vo svojom food courte rozhodne nemusí hanbiť. Nedávno tam svoju prevádzku otvoril Burger King, naješ sa tam samozrejme aj v McDonald’s, nechýba Pizza Hut, hummus či ázijské dobroty.

Množstvo Bratislavčanov pohybujúcich sa prevažne v centre mesta však do Bory Mall tak často nechodieva, a tak zrejme nemajú ako vedieť, čo za reštaurácie tam človek nájde. Marketingové oddelenie nákupného centra preto nechalo natočiť novú reklamu s veľavravným názvom „Naložíme vám!“.

Reklama dokonca začína slovným spojením „Choďte do pizze!“, čím naráža na Pizza Hut, ale bežný Slovák by ju možno nemusel pochopiť. Nasleduje skladba s textom, v ktorom sa spomínajú jednotlivé prevádzky, občas sa rýmuje a inokedy ti zase ponúka kebab do ruky aj do pity. Časť o náne aj tikka masala v indickej prevádzke radšej ani nebudeme spomínať.

Ktovie, čo si o natáčaní celej reklamy pomysleli ľudia, ktorí sa chtiac či nechtiac stali vďačným publikom. Pri sledovaní reklamy sa budeš cítiť trochu trápne, ale snaha sa každopádne cení a ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama.

Domov
Zdieľať
Diskusia