Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 12:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako často hovoríš svojim blízkym, že ich ľúbiš? Slováci nás pri roztomilej úlohe nesklamali

REFRESHER VIANOCE
Uložiť Uložené

Bratislavčanov sme vyzvali, aby zobrali do rúk telefón a zavolali rodičom, starým rodičom či polovičkám, a povedali im, že na nich myslia.

Vianoce sú v prvom rade sviatky rodinnej pohody a pokoja. Ak máš možnosť, určite by si ich mal stráviť v kruhu tých, na ktorých ti záleží najviac, no pravdou ostáva, že by sme na seba mali myslieť počas celého roka. Skús si odpovedať na otázku, ako často dávaš svojim blízkym a rodine najavo, že ti na nich záleží a že ich máš rád

Práve s touto výzvou sme konfrontovali aj obyvateľov hlavného mesta, pre ktorých sme si pripravili jednu jednoduchú úlohu. Mali zavolať rodičom, starým rodičom alebo partnerovi a povedať im, že ich ľúbia.

Výsledkom je množstvo veľmi milých momentov, ktoré môžu citlivejšie povahy aj rozplakať. Samozrejme, všetkých sme na záver odmenili dátami od Telekomu, ktorému týmto ďakujeme za celoročnú spoluprácu na tých najmilších projektoch. 

Video má byť inšpiráciou aj pre teba. Platí, že aj krátky telefonát môže tvojmu blízkemu zlepšiť deň, a tak niekedy aj ty len tak jednoducho zdvihni mobil a ozvi sa ľuďom, na ktorých ti záleží. 

Domov
Zdieľať
Diskusia