Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 15:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Raf Simons po dvoch rokoch končí ako kreatívny riaditeľ Calvin Klein

MÓDA RAF SIMONS
Uložiť Uložené

Značka sa rozhodla vzájomnú spoluprácu ukončiť aj napriek tomu, že chvályhodný dizajnér získal niekoľko prestížnych ocenení.

Legendárny belgický módny návrhár Raf Simons po viac ako dvoch rokoch vo vedení ikonickej americkej značky Calvin Klein končí ako kreatívny riaditeľ. Podľa všetkého sa po priateľskej dohode rozhodli obe strany spoluprácu ukončiť kvôli odlišnej predstave o budúcom smerovaní značky.

Gigant, ktorý je medzi mnohými známy najmä vďaka spodnej bielizni, vymenoval 50-ročného dizajnéra ako kreatívneho riaditeľa už v roku 2016. Módna verejnosť zostala vo vytržení a po predstavení prvých kúskov v minulom roku sa zo značky opäť stala must-have záležitosť. Okrem mnohých raperov má svoje významné miesto napríklad aj v šatníku Kardashianiek.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

Calvin Klein sa rozhodol ukončiť vzájomnú spoluprácu osem mesiacov pred tým, ako by mala oficiálne uplynúť jej platnosť. Koniec prišiel aj napriek tomu, že chvályhodný dizajnér získal pre značku viacero ocenení, vrátane troch prestížnych cien CFDA, ktoré udeľuje Rada amerických módnych návrhárov.

Odporúčané
Koľko tisíc eur stojí šatník youtubera Slimsa a prečo nenosí Supreme? Koľko tisíc eur stojí šatník youtubera Slimsa a prečo nenosí Supreme? 30. júla 2019, 10:05

Minulý mesiac dokonca generálny riaditeľ Emanuel Chirico uviedol, že Raf Simons pre značku nevygeneroval dostatočný zisk. Stále však nie je známe, kto po belgickom módnom návrhárovi zaujme kreslo kreatívneho riaditeľa Calvin Klein.

Domov
Zdieľať
Diskusia