Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 9:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Johnny Depp by mal opustiť Pirátov Karibiku. V chystanom reštarte ho môže nahradiť žena

FILMY A SERIÁLY PIRÁTI KARIBIKU
Uložiť Uložené

Populárny herec si rolou kapitána Jacka Sparrowa získal srdcia mnohých.

Približne dva mesiace naspäť sme ti priniesli informáciu o tom, že obľúbená séria Pirátov Karibiku by sa mohla dočkať rebootu s novými postavami a novými hercami. O ňu by sa podľa vtedajších správ malo postarať duo scenáristov Rhett Reese a Paul Wernick. Tí sa v minulosti vyznamenali zábavnými akčnými hitmi, ako Zombieland či komiksovkou Deadpool.

Mohli by uspieť aj v prípade naštartovania série nových Pirátov? Veríme, že na to majú. A dôveru v dvojicu scenáristov má zjavne aj štúdio Disney. The Hollywood Reporter v nedávnom interview vyspovedalo šéfa produkcie Disney Seana Baileyho, ktorý potvrdil, že Reese a Wernick pracujú na reboote.

V ňom by nás mal čakať nový príbeh a postavy, čo teda Johnny Depp a jeho Sparrow? S tým veru rátať nemôžeme. Bailey však verí, že nová verzia bude schopná uspieť aj bez milovaného Jacka Sparrowa alias Johnnyho Deppa.

Johnny Depp by mal opustiť Pirátov Karibiku. Jeho miesto môže nahradiť žena
Johnny Depp by mal opustiť Pirátov Karibiku. Jeho miesto môže nahradiť žena Zdroj: Disney

Chceme priniesť novú energiu a vitalitu. Tie filmy (Pirátov Karibiku) milujem, ale jedným z dôvodov, prečo majú Paul a Rhett taký záujem, je to, že by sme to chceli poriadne nakopnúť. A tým som ich poveril,“ uviedol Sean Bailey.

Svojou odpoveďou na to, či môžu Pirátu prežiť bez Deppa, síce oficiálne jeho odchod nepotvrdil, ale je viac než zrejmé, že ňou mieril práve na Johnnyho absenciu.

Kto však bude po Deppovi hlavnou postavou? V súčasnej dobe nemáme nič potvrdené, ale ComicBook na svojom webe s odvolaním sa na iné zdroje píše o pirátke menom Redd (ide o postavu z Disney parku). Túto informáciu by sme ale určite zatiaľ brali s rezervou.

Anketa:
Čo vravíš na Pirátov bez Deppa?
Som za, séria potrebuje nabrať nový dych
Bez Deppa to nemá cenu
Dal by som tomu šancu
Som za, séria potrebuje nabrať nový dych
4 %
42 Hlasov
Bez Deppa to nemá cenu
87 %
954 Hlasov
Dal by som tomu šancu
10 %
105 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia