Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 13:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Od Štedrého dňa do Troch kráľov Telekom pozastaví vysielanie všetkých televíznych reklám

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tak ako každý rok, aj v tom aktuálnom dodržuje obľúbený operátor tradície a od 24. decembra do 6. januára si dá pauzu od vysielania reklám.

Vianoce by mali byť v prvom rade sviatkami rodinnej pohody a pokoja. Trávime oveľa viac času doma so svojimi blízkymi, pričom je zvykom, že si pri tom užívame aj sprievodný sviatočný program v televízii. Domáce formáty, rozprávky aj typické vianočné filmy z času na čas prerušia reklamy, ktorých už máme všetci dávno dosť. 

Aj preto prichádza Telekom s rozhodnutím prerušiť vysielanie kompletne všetkých televíznych reklám od 24. decembra do 6. januára, kedy trávime pri televízii pravdepodobne najviac času z celého roka. Informáciu nám oznamuje hlavná tvár všetkých kampaní v roku 2018 – Bekim. Sám uznáva, že už na nás vyskakuje aj zo spotrebičov a je čas trochu poľaviť. 

Telekom sa v aktuálnom roku postaral o viacero kreatívnych kampaní a tento krok je rovnako dôkazom, že aj telefónny operátor nás môže svojou prácou naozaj baviť v tom najlepšom význame. Budeme zvedaví, čo si pre nás pripraví v nasledujúcich mesiacoch. Na záver ešte odkaz od samotného Bekima. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Tešíš sa??? Alebo ti budú chýbať??? @telekomsk

Príspevok, ktorý zdieľa bekimko (@bekimko),

Domov
Zdieľať
Diskusia