Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 1:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande vystúpi v Prahe a vo Viedni. Najlepšie lístky sa vypredali za pár minút

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Jedna z najznámejších speváčok na svete predstaví v českom hlavnom meste svoj album Sweetener naživo v O2 arene.

Ariana Grande má za sebou veľmi náročné dva roky, počas ktorých stihla nielen vydať veľa novej hudby vrátane albumu Sweetener, no taktiež musela prekonať dva veľmi nešťastné momenty. Najprv počas jej koncertu zaútočila skupina mužov a následne sa musela navždy rozlúčiť s expriateľom Mac Millerom, ktorého samovraždu mnohí pripisovali práve nešťastnému rozchodu a dokonca obviňovali aj speváčku. 

Teraz sa však zo všetkého dostala a v budúcom roku príde opäť aj do Európy. Jej Sweetener World Tour štartuje za veľkou mlákou do februári, no v druhej polovici roka zavíta aj do stovežatej Prahy, Viedne a ďalších približne 10 európskych metropol. 

Žena roka 2018 poctí svojou návštevou tie najväčšie sály, takže sa môžeš tešiť na nadupané živé koncerty plné najväčších hitov a tiež prezentácie najnovšieho projektu.

Dokonca sú už niekoľko hodín k dispozícii aj lístky na oficiálnej stránke organizátorov z Livenation. V rámci VIP balíčkov sa dokonca so speváčkou môžeš stretnúť na meet&greet, ale najlepšie lístky zmizli prakticky okamžite. Tak čo, chystáš sa? 

3. septembra vystúpi Ariana Grande vo Viedni a 8. septembra v Prahe

Ariana Grande vystúpi v Prahe a vo Viedni. Najlepšie lístky sa vypredali za pár minút

Domov
Zdieľať
Diskusia