Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 22:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kevin zo Sám doma po rokoch ožil v ikonických scénach. Macaulay Culkin sa zamýšľa, ako by žil v dospelosti

FILMY A SERIÁLY SÁM DOMA
Uložiť Uložené

V novej reklame sa Macaulay zamyslel nad tým, ako žije dospelý Kevin.

Čo neodmysliteľne patrí do slovenských Vianoc? Kevin zo Sám doma a dobrý zemiakový šalát. Uvedomuje si to aj spoločnosť Google, ktorá zlákala herca Macaulaya Culkina, aby sa po rokoch opäť vžil do svojej ikonickej postavy v novej reklame na Google Assistant.

Inteligentný asistent ti vie pomôcť s otváraním dverí, vysávaním či vyhľadávaním informácií na internete, čo by dospelý Kevin v boji so zlodejmi určite využil trochu efektívnejšie ako svoje pasce, ktoré kedysi ovládali naše vianočné obývačky.

Macaulay Culkin sa pritom do kože dospelého Kevina nevžil v náhodných situáciách. Zaspomínal si na scény, ktoré natáčal ako dieťa v originálnom filme Sám doma, a samozrejme nemohli chýbať ani pôvodný dom či dodávka, v ktorej sa ukrývali zlodeji.

Ako sám uvidíš, vďaka plánu zlodeji rýchlo pochopili, že Kevin nie je sám doma a v skutočnosti je dom plný ľudí. Google teda svojim fanúšikom odkazuje, že keby všetci používali Assistant, o svoje nehnuteľnosti by sa nemuseli báť.

Ak ti v posledných dňoch chýbalo trochu nostalgie, vďaka dospelému Kevinovi ju rýchlo pocítiš.

Domov
Zdieľať
Diskusia