Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 18:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vnučka natáča roztomilé reakcie svojho 87-ročného dedka vždy, keď ho príde navštíviť. Už 600-tisíc ľudí si ich zamilovalo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sympatický deduško zaujal aj svojimi outfitmi.

Na internete sa môže stať virálnym akékoľvek video bez hlbšieho zmyslu. Našťastie, v prípade Jennifer Barclay platí pravý opak. Mladá študentka nedávno na svoj Twitter zavesila kompiláciu videí, ktorú si vyrába vždy, keď príde navštíviť svojho 87-ročného deduška.


Robert býva pri mori v škótskom mestečku Methil, takže v pozadí môžeš počuť aj čajky, a zdanliov nikdy nestráca entuziazmus, keď zbadá svoju milovanú vnučku. Neustále ju privíta so širokým úsmevom na tvári a niekoľkými milými slovami o tom, ako dobre vyzerá, alebo ju jednoducho osloví ako zlatíčko.

Akoby toho nebolo málo, deduško ani v pokročilom veku nestráca zmysel pre humor. Občas síce dvere pootvorí a od svojej vnučky žiada heslo, alebo sa jej chvíľku skrýva.

Užívatelia na internete si nemohli nevšimnúť ani rozsiahlu kolekciu svetrov, ktorú Robert očividne vlastní. Prakticky pri žiadnej návšteve sa mu outfity neopakovali, a tak mu Jennifer už stihla založiť vlastný Instagram. Keby si ho chcel followovať, určite tak nezabudni urobiť nižšie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený jenbarclayx (@the.grandad.diaries),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený jenbarclayx (@the.grandad.diaries),

Domov
Zdieľať
Diskusia