Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 21:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ryan Reynolds obdaroval fanúšika, ktorý šíri trailer pre Avengers: Endgame s hlavou Deadpoola

FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Prerobený trailer sa stal hitom internetu.

Pred nejakým časom sme konečne dostali prvý trailer pre mimoriadne očakávanú marvelovku Avengers: Endgame. Podrobný rozbor sme ti na stránkach Filmkultu už priniesli. Teraz si však trailer vzal do parády jeden z fanúšikov a ukázal nám, ako by to asi vyzeralo, ak by namiesto všetkých postáv v ukážke vystupoval Deadpool.

Vďaka youtuberovi s prezývkou Mightyraccoon! k nám teda doputovala viac než vtipná ukážka, ktorá je plná easter eggov. Musíme uznať, že Mightyraccoon! je naozaj talentovaný a jeho prerobený trailer sme si poriadne užili. A rozhodne sme neboli sami, keďže prerobená ukážka sa stala hitom internetu.

Ďalší horlivý fanúšik s prezývkou A Guy in Chair dokonca presmeroval stránky avengersendgame.com a  avengersendgamemovie.com priamo na tento trailer a neskôr aj na stránky Deadpoola 2, kde sa práve propagoval jeho nový prístupný kino zostrih Once Upon a Deadpool.

Túto aktivitu si pravdaže všimol aj samotný Ryan Reynolds, teda herecký predstaviteľ Deadpoola. Ten bol z toho taký nadšený, že fanúšikovi poslal strieborný kufrík, ktorý obsahoval slúchadlá a prenosnú sadu všetkého potrebného na to, aby si človek mohol namiešať parádny gin s tonikom.

Skvelý darček, čo povieš? Mnoho z nás by si tento cenný suvenír odložilo do špeciálnej vitríny, avšak to nebol prípad spomínaného fanúšika. Ten v sebe totiž nezaprel podnikavého ducha a rozhodol sa, že tento kufrík vymení rovno za 2 lístky na svetovú premiéru Avengers: Endgame.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Pokiaľ teda máš záujem, hlás sa na jeho twitterovom účte. Takto sa robí biznis! Asi by nás to príliš nemalo prekvapovať, keďže celý svet je momentálne plný divákov, ktorí by predali snáď aj obličku, len aby mohli vidieť zavŕšenie jednej éry medzi prvými. Avengers: Endgame do našich kín dorazí 25. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia