Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 16:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disney natočí hraný remake Lady a Tramp so skutočnými psami

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Na rozdiel od Levieho kráľa, remake Lady and the Tramp bude skutočne hraným.

Keď Disney oznámilo, že natočí remake Levieho kráľa štýlom live-action, a teda pôjde o hraný film, veľa z nás nechápalo, čo to vlastne znamená. S trénovanými levmi asi točiť nebudú, že?

No a potom vyšiel prvý teaser, nám spadli gamby, ale zároveň bolo jasné, že to až také live action nebude. Ľudia v príbehu prítomní snáď nebudú a všetky zvieratá budú pravdepodobne CGI (tejto téme sa budeme venovať v samostatnom článku neskôr), takže sa o označení snímky dá vskutku polemizovať. 

Mnohých preto asi poteší správa, s ktorou prišiel server Collider. Remake Lady and the Trump, ktorý vyjde exkluzívne na Disneyho streamovacej platforme Disney+, využil skutočných psov. Nie je známe, ako sa s nimi pohrajú v postprodukcii, ale bude nesmierne zaujímavé sledovať, ako si so psíkmi poradili na natáčaní. Pohyby úst im zrejme dotvoria trikári, no nepochybujeme, že dostať dokonalé zábery bolo pre štáb nesmierne náročné.

Titulných psíkov potom nahovoria Tessa Thompson a Justin Theroux, pričom režíruje Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie). Herec Thomas Mann tvrdí, že ani nešlo o trénovaných psov. Štáb ich našiel 3 mesiace pred natáčaním a až potom ich začali trénovať. Natáčanie ľahké nebolo, keďže psíky sa bežne rozhodli ujsť zo scény. Lady a Tramp by sa na Disney+ mohlo dostať koncom roka 2019, respektíve začiatkom roka 2020. 

Disney natočí hraný remake Lady a Tramp so skutočnými psami
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia