Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ktorí herci, filmy a seriály boli na Googli najvyhľadávanejší počas roka 2018?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinášame ti rebríčky hercov, filmov a seriálov, ktoré fanúšikovia googlovali najviac.

Keďže sa nám pomaly, ale isto blíži koniec roka, nastal čas na rôzne bilancovanie toho najlepšieho, čo sme doteraz mohli vidieť, či už v kinách alebo na televíznych obrazovkách. Podobné články si na Filmkulte budeš môcť vychutnať už od januára.

Na našich stránkach však môžeš objaviť článok o tom, ktoré seriály na Netflixe sa tento rok tešili najväčšej diváckej popularite. Teraz ti však ponúkneme trochu inú bilanciu, a síce názvy a mená hercov, filmov a seriálov, ktoré boli v roku 2018 najvyhľadávanejšími na internete.

Čo sa týka filmov, tak výsledok asi nikoho neprekvapí, keďže ide o očakávané komiksovky, blockbustery či kritikmi a divákmi milované hudobné drámy. Kompletný rebríček prinášame nižšie:

1. Black Panther

2 Deadpool 2

3. Venom

4. Avengers: Infinity War

5. Bohemian Rhapsody

6. A Star Is Born

7. Incredibles 2

8. The Nun

9. A Quiet Place

10. Jurassic World: Fallen Kingdom

Pokiaľ ide o hercov a herečky, tak rebríčku dominoval Sylvester Stallone, ale objavili sa v ňom aj Pete Davidson, Bill Cosby, Donald Glover či Roseanne Barr. Mnohých možno prekvapí prítomnosť youtubera Logana Paula na druhom mieste. Pod jeho častým vyhľadávaním sa zrejme podpísalo najmä jeho kontroverzné video z japonského lesa samovrahov Aokigahara.

Rovnako to zrejme platí pre Billa Cosbyho, ktorý bol odsúdený za sexuálne zneužívanie či Roseanne Barr, ktorá na sociálnych sieťach zdieľala rasistické a konšpiračné príspevky. To ju napokon aj stálo rolu v úspešne obnovenom seriáli Roseanne. Kompletný zoznam predkladáme nižšie:

1. Sylvester Stallone

2. Logan Paul

3. Pete Davidson

4. Bill Cosby

5. Noah Centineo

6. Donald Glover

7. Allison Mack

8. Gary Oldman

9. Sapna Choudhary

10. Roseanne Barr

No, a aby sme mali zoznamy kompletné, pozrieme sa tiež na najvyhľadávanejšie seriály. Rebríčku tentokrát jednoznačne dominujú ázijské projekty, ale svoje miesta si získali aj úspešné seriály od Netflixu, ako The Haunting of Hill House či Lost in Space.

1. Yan xi gong lue

2. Altered Carbon

3. Buppesannivas

4. Motu Patlu

5. Roseanne

6. The Haunting of Hill House

7. Lost in Space

8. Grande Fratello

9. Segundo Sol

10. Bodyguard

Keď sa pozrieme na celkové výsledky toho, čo filmoví fanúšikovia po celý rok hľadali, tak narazíme aj na Stana Leeho či Anthonyho Bourdaina. Tí sa však žiaľ medzi najvyhľadávanejších dostali kvôli svojmu úmrtiu. Vysoko sa tiež objavili aj Meghan Markle, Rami Malek či Miloš Forman.

Domov
Zdieľať
Diskusia