Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 19:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 16-ročný víťaz lístka na sexuálny ostrov tam naozaj stratil panictvo. Jednu z prostitútok si chce zobrať za ženu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príbeh mladého muža z New Yorku má zdanlivé pokračovanie.

Internetom sa pred týždňom prehnala ako víchor správa o tom, že bezplatný zlatý lístok na Sex Island vyhral len 16-ročný Brian z New Yorku. Sexuálny ostrov sa mal uskutočniť počas uplynulého víkendu, pričom tento rok tam na 50 mužov čakalo až 100 prostitútok.

Aj keď všetko prebiehalo v tajnosti a karibskí policajti dokonca vyhlasovali, že žiadne podobné podujatie neumožnia, Brian sa už vrátil domov a na internet sa dostala jeho fotka, kde trávi čas s dvomi ženami.

Iba 16-ročný víťaz lístka na sexuálny ostrov tam naozaj stratil panictvo. Jednu z prostitútok si chce zobrať za ženu

Brian pred odchodom na ostrov priznal, že ešte nikdy v živote nemal sex. Odkedy použil otcovu kreditnú kartu na to, aby sa mohol do súťaže o lístok zapojiť, sa s ním vraj nerozprávala mama, ale otec si o ostrove, neobmedzených drogách a dvoch prostitútkach pre každého muža prečítal čosi bližšie. Zapáčilo sa mu to natoľko, že potom chcel na ostrov cestovať so synom.

Aj keď sa objavujú kritici, podľa ktorých sa žiadny ostrov nekonal a Brian mal slúžiť len ako marketingový ťah, on je vraj v siedmom nebi. Sám povedal, že po prvýkrát na ostrove drogoval, popíjal alkohol a mal samozrejme aj sex. Prvý raz ho mali dve dievčatá opiť a postarať sa o to, aby na svoj prvý sexuálny zážitok doživotne nezabudne.

Jedna z prostitútok sa volala Andreas a zapáčila sa mu natoľko, že si ju vraj chce zobrať za ženu. Správala sa k nemu veľmi milo a pokojne by za ním prišla žiť do Spojených štátov amerických, na čo komentujúci užívatelia hneď reagovali, že slečna presne vie, ako získať povolenie na pobyt v USA pomocou naivného chlapca.

Užil si vraj trojku so svojimi dievčatami, striptíz pri hraní tenisu či tancovanie s obnaženými ženami. Ostatní muži ho medzi seba prijali ako rovesníka, a tak sa údajne cítil ako medzi rodinnými príslušníkmi, ktorí mu ochotne poradili a pomáhali mu.

Hneď po príchode z ostrova sa najviac tešil na to, že svojim spolužiakom v škole poukazuje všetky fotky, ktoré tam narobil, a zrejme pôjde o poriadne divoké zábery.

Snáď je Brian skutočná osoba a naozaj svoje panictvo na sexuálnom ostrove stratil, pretože v dnešnom svete treba o každej správe trochu pochybovať.  Existuje šanca, že celý príbeh 16-ročného panica je len vymyslený marketingový ťah.

Domov
Zdieľať
Diskusia