Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 10:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B chýba, keď ju Offset demoluje penisom. Môže sa k nej vrátiť, no ak ju podvedie, zaplatí jej 10-miliónov dolárov

HUDBA
Uložiť Uložené

Čo hovoríš na tento nápad?

Zahraničný internet v posledných pár týždňoch žil aj vzťahovou krízou slávneho manželského rapového páru – Cardi B a Offset. Raper z Migos je známy milovník žien, ktorý aj napriek vzťahu pokračoval v polygamii, čo sa pochopiteľne jeho polovička časom dozvedela. Jej reakcia bola jednoznačná, fanúšikom dala prostredníctvom sociálnych sietí vedieť, že je koniec.

Vtedy si pravdepodobne Offset uvedomil vážnosť situácie a po pár dňoch od vyhlásenia svojej manželky pridal na svoj Instagram video, kde oľutoval všetko, čo spravil. Cardi zároveň poprosil, aby sa k nemu vrátila s tým, že sa zmení a bude z neho zodpovedný muž. Urobil tak počas jej nedeľňajšieho koncertu, ktorý prerušil obrovskou nádielkou ruží a úprimným predslovom pred očami tisícok fanúšikov.

Raperka  si nechala pár dní na rozmyslenie a všetko nasvedčuje tomu, že budú rodičia spoločného dieťaťa opäť spolu. Offset totiž Cardi ponúkol okrem čestnosti aj finančnú odmenu v prípade, že by ju predsa len znovu podviedol. Podľa dostupných informácií zo zahraničných médií sa dohodli na desiatich miliónoch dolárov.

Do komentárov nám určite napíš, ako vnímaš tento krok a či by ste sa dokázali s tvojou polovičkou dohodnúť na niečom podobnom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OFFSET (@offsetyrn),

Návrat už avizuje aj Cardi, ktorá v rámci svojej novej záľuby, ktorou je natáčanie ASMR videí prezradila, že jej chýba, keď ju Offset ničí svojim penisom. Chce ho mať v sebe, v krku, a tak podobne. Dozvedeli sme sa to prostredníctvom live streamu na jej oficiálnom Instagrame a pozrieť si ho môžeš aj ty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia