Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 0:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem už nie je kráľom rapu, vyhlásil Gucci Mane. Mal by si vraj nájsť novú prezývku

HUDBA EMINEM RAP
Uložiť Uložené

Fanúšikovia však názor rapera nutne nemusia zdieľať.

Keď sa povie Gucci Mane, veľká časť Slovákov zrejme nevie, o kom je reč. Samozrejme, Gucci Mane je americký raper, o ktorom sa v minulosti veľa diskutovalo aj dnes stále diskutuje.

Kedysi sa prejavoval mimoriadne agresívne, za čo skončil aj vo väzení, ale po návrate na slobodu sa zmenil na skôr pozitívny vzor, o čom sme pred časom napísali rozsiahly článok.

Gucci sa minulý týždeň objavil v šou Rickey Smiley Morning Show a nerozprával len o svojej kariére. V jednej časti interview sa zamyslel nad tým, že Eminem už rozhodne nie je kráľom rapu, a tak by o sebe v podobnom zmysle ani nemal rozprávať. Pomyselná koruna mu podľa rapera už viac nepatrí.


Raper v šou argumentoval so slovami, že vo svojom okolí nepozná nikoho, kto by si Eminema púšťal v aute. On jeho skladby určite nepočúva, pričom zostal zaskočený, keď mu moderátor Smiley odpovedal, že Eminemove albumy si vypeká hneď v týždeň, keď vyjdú.

Odporúčané
Zaraď si do playlistu: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš Zaraď si do playlistu: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Chcel tým zrejme naznačiť, že raper dnes už nestíha reagovať na súčasnú scénu, dostáva sa do úzadia a mal by možno prenechať miesto novej generácii interpretov. 

Nevedno, kto by mal korunku po Eminemovi zdvihnúť a nasadiť si ju na hlavu, ale fanúšikovia s Guccim určite nebudú vo veľkom súhlasiť. Z posledného albumu Kamikaze sa technicky predalo cez 430-tisíc kusov len za prvý týždeň od zverejnenia a diss track Killshot získal na YouTube viac ako 38 miliónov zhliadnutí za 24 hodín, čím vytvoril rapový rekord.

Domov
Zdieľať
Diskusia