Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 23:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Robert Downey Jr. konečne zareagoval na pomoc od NASA, ktorá má zachrániť Tonyho Starka z vesmíru

FILMY A SERIÁLY AVENGERS NASA
Uložiť Uložené

Herec sa zapojil do vtipnej žiadosti o pomoc.

Z traileru na Avengers: Endgame sme sa dozvedeli, že Tony Stark zostal uväznený na lodi uprostred vesmíru. Postupne mu dochádza jedlo, o pár hodín mu dôjde kyslík, a tak nahráva správu pre svoju milovanú Pepper o tom, ako ju vždy miloval aj bude milovať.

Upútavka navodzuje dojem, že je osud Tonyho už spečatený a nikto mu nemôže pomôcť, lenže fanúšikovia série vymysleli pred pár dňami perfektný spôsob, ako ho bezpečne dostať späť na Zem.

Vo veľkom začali otravovať americkú vesmírnu agentúru NASA, aby okamžite pozastavila svoje misie a všetky prostriedky sústredila na hľadanie Iron Mana vo vesmíre. NASA chvíľu mlčala, ale potom zareagovala.

Vraj už o situácii pána Starka počuli, pričom Tony by sa mal ohlásiť Avengerom so slovami, že má problém, čím narážali na legendárnu vetu „Houston, máme problém.“ Ak však nemôže komunikovať, treba neustále prehľadávať oblohu, či sa náhodou neobjaví.

Herec Robert Downey Jr. napokon nezostal ticho. Ako Tony konečne zdieľal príspevok NASA, ktorý okomentoval so slovami „Always good to know NASA has your back.“

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Vytešuje sa z toho, že sa na agentúru môže vždy spoľahnúť, pretože inak by zrejme vo vesmíre zahynul. A môžeme predpokladať, že v Avengeroch ešte nepovedal posledné slovo.

Domov
Zdieľať
Diskusia