Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 15:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Snoop Dogg vysmial Kanyeho Westa. Nikoho ku*va nezaujíma, čo práve zažívaš, odkázal mu

HUDBA INSTAGRAM KANYE WEST SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Raper sa na Instagrame vyjadril k súčasnému konfliktu medzi Kanyem a Drakeom.

Zrejme si v posledných dňoch zachytil konflikt medzi Kanyem Westom a Drakeom. Obaja raperi si povymieňali zopár názorov, Kanye venoval svojmu kolegovi 150 príspevkov na Twitteri, zapojila sa aj Kim Kardashian a napokon svojou časťou prispela Ariana Grande. Kanye stihol na Arianu zareagovať, odkázal jej, nech sa radšej upokojí.

Ako v minulosti, aj tentoraz však nezabudol pár milých slov poslať Kanyemu raper Snoop Dogg. Kedysi sa mu vysmial za to, že Drake v skladbe In My Feelings spieva o Kim Kardashian, pričom opäť raz využil platformu Instagramu na to, aby svoj názor zdieľal so svetom. V konflikte sa postavil na stranu Drakea, pretože Kanyeho od chvíle, keď sa raper začal kamarátiť s Donaldom Trumpom, nemá veľmi v láske.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg),

Nebral si servítku pred ústa. Najskôr sa fanúšikov spýtal, či sú už aj oni z Kanyeho a jeho tweetov unavení, pretože Snoopa nebavia. V pozadí videa hrala skladba From Time zo Drakea, takže Snoop dával najavo, na koho strane stojí.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Zamyslel sa nad tým, že konečne pochopil, prečo sa Kanye skamarátil s Trumpom, vraj za tým bude rovnaký štýl nekonečného tweetovania. Snoop mu odkázal, že zrejme potrebuje profesionálnu pomoc Dr. Phila či Maury.

Kanye sa podľa Snoopa má zdvihnúť zo stoličky, prestať konečne Drakeovi vypisovať na internete a ísť mu vynadať v reálnom živote. „Prestaň celému svetu rozprávať o tom, čím práve prechádzaš. Nás to ku*va nezaujíma,“ doplnil vo videu Snoop Dogg.

Domov
Zdieľať
Diskusia