Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 17:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington a Bezzubka vás rozosmejú v skvelom videu z konkurzu pre Ako si vycvičiť draka 3. Uťahujú si aj z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON
Uložiť Uložené

Bezzubka sa s hercom, zdá sa, veľmi rád zahráva.

Game of Thrones sa pomaly blíži s finálnou ôsmou sériou ku koncu a po novom roku sa dočkáme aj tretej časti obľúbeného animáku Ako si vycvičiť draka. V ňom známy herec Kit Harington alias Jon Snow opäť prepožičal svoj hlas postave Ereta. Pokiaľ by ťa zaujímalo, ako sa k tejto práci vlastne dostal, potešíme ťa. Internetom začala kolovať „uniknutá nahrávka“ z konkurzu.

V nej budeš môcť pozorovať Kitove prvé stretnutie s drakom Bezzubkou, ktorý si z neho počas celého záznamu úsmevným spôsobom uťahuje. Okrem toho vo videu uvidíš aj Haringtona zamýšľajúceho sa nad svojou postavou z Game of Thrones.

Najviac sa cíti zmätený kvôli tomu, že jeho postava Jona Snowa najprv zomrela a následne obživla, pričom stále netuší, kto je jeho matkou (my však už po 7. sérii túto dilemu nemáme).

Hlavnou postavou animáku Ako si vycvičiť draka bude aj v tretej časti Hiccup/Štikút a jeho verný drak Toothless/Bezzubý/Bezzubka. Bezzubka, známy ako Nočný bes, mal byť dlhú dobu jediným svojho druhu, no v novej časti zisťuje, že okrem neho po svete lieta jedna divoká samička.

Bohužiaľ, všetko dobré musí raz skončiť, a tak sa aj táto populárna filmová séria pomaly blíži k svojmu záveru. Ten by mali Slováci a Česi vidieť v kinách 21. februára (únor) 2019.

Film režíroval a písal k nemu scenár Dean DeBlois (Lilo & Stitch, prvé dve časti How to Train Your Dragon) a v snímke budeme okrem Haringtona počuť aj hercov, ako Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kristen Wiig, Craig Ferguson či F. Murray Abraham. Viac informácií o filme nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia