Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. decembra 2018, 23:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

KFC začalo predávať drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Známa spoločnosť ti chce rozvoňať celé obydlie.

Spoločnosť KFC sa vo svojom marketingu nebála nikdy experimentovať. Aj preto si pre svojich zákazníkov pripravila špeciálnu vianočnú akciu. Zrejme si nikdy nerozmýšľal nad tým, či by tvoje obydlie mohlo voňať ako vyprážané kuracie kúsky, ale pracovníci v KFC na tejto vôni v posledných mesiacoch usilovne pracovali.

Vymysleli vďaka tomu drevo do krbu, ktoré si môžeš zadovážiť za menej ako 20 € a odrazu po príchode domov budeš môcť rozmýšľať nad tým, či si nevošiel do prevádzky KFC alebo do svojho útulného obydlia.

KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura
KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura Zdroj: KFC

Od včerajšieho dňa si na stránke KFCFirelogs.com môžeš zadovážiť drevo aj pre seba. Samozrejme, nemôžeš rátať s tým, že ti bude v krbe horieť celé dni a cena nie je najnižšia, avšak KFC sľubuje autentickú vôňu podľa overeného receptu KFC 11 Herbs and Spices. Zakúpiť kúsok dreva bude možné len dovtedy, kým sa nevypredajú zásoby.

Zástupca KFC Andrea Zahumensky, s podozrivo slovensky či česky znejúcim menom, vyhlásil, že spoločnosť bola odjakživa hrdá na svoju pozíciu, vďaka ktorej dokážu ich kuracie kúsky spájať celé rodiny pri vedierku plnom krídel.

Spoločnosť skonštatovala, že sa jej konečne podarilo spojiť všetky súčasti, ktoré tak veľmi milujú – rodiny, kamarátov a vyprážané kura – a stretnú si pri krbe s vôňou chrumkavého kuraťa. Nejde pritom o prvý bláznivý nápad americkej firmy, pred dvomi rokmi vymyslela opaľovací krém voňajúci ako vyprážané kura.

KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura
KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura Zdroj: tumblr
Domov
Zdieľať
Diskusia