Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 15:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Polícia v Karibiku nechce dovoliť, aby sa sexuálny ostrov so 100 prostitútkami a hromadou drog uskutočnil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zástupcovia úradov sa vyhrážajú, že udalosť zablokujú.

Možnosť zažiť štvordňové orgie so 100 prostitútkami na súkromnom ostrove už oslovila tisíce ľudí. Nápad zorganizovať Sex Island vznikol minulý rok, kedy ho vymyslela spoločnosť Good Girls Co.

Vlani sa na ňom malo zúčastniť 60 dievčat a 30 mužov, takže na jedného muža pripadli dve prostitútky, zatiaľ čo tento rok sa kapacita ešte navýšila. Rovných 100 žien čaká na 50 mužov už 14. decembra, avšak vo svetových médiách sa momentálne objavili nepríjemné správy o tom, či sa vôbec Sex Island bude môcť konať.

Britské periodikum The Independent sa pred pár dňami skontaktoval s organizátormi eventu, ktorí potvrdili, že celé orgie sa budú odohrávať pri ostrovnom štáte Trinidad a Tobago. Na druhej strane, zástupcovia štátu sa už stihli vyjadriť.

Zástupca polície Gary Griffith skonštatoval, že žiadne plány o organizovaní sexuálneho ostrova neexistujú a žiadny súkromný ostrov sa pri Trinidade a Tobagu ani nenachádza.

Podľa neho sa tak výrazne propagovaná udalosť v žiadnom prípade neodohrá pri tejto krajine, čo ešte pred ním potvrdil aj bezpečnostný minister Stuart Young. On zase povedal, že keby sa organizátori pokúsili udalosť otvoriť, nechá ju zablokovať a zrušiť.

Organizátori však stále tvrdia, že priebeh sexuálneho ostrova nie je nijak ohrozený. Vraj sú dokonca držiteľmi licencie na to, aby ho mohli zorganizovať, a tak sa bezpečnostných zložiek Trinidadu a Tobaga neobávajú. Nikdy pritom nezverejnili presné miesto, kde 150 ľudí strávi príjemných pár dní, takže samotný priebeh zostáva tajomstvom.


Aj keď ostrov sľubuje neobmedzený prísun drog, nepôjde o hromadu kokaínu priamo v tvojej izbe. Organizátori sa poistili, čo znamená, že v praxi si účastníci budú môcť nakúpiť drogy od nešpecifikovanej tretej strany blízko ostrova. Pravdepodobne preto pôjde o predajcov na lodi, vďaka čomu môžu v prípade potreby rýchlo odplávať.

Naďalej budeme pozorne sledovať, či sa ostrov uskutoční, pretože po včerajšej správe o tom, že výhercom zlatého lístka sa stal iba 16-ročný panic nás celá udalosť zaujíma ešte výraznejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia