Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fanúšik dojal státisíce ľudí, keď slepému bratrancovi opisoval gól, ktorý strelil Salah. Aj bez zraku fandí celým srdcom

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Netreba vidieť na to, aby si fandil futbalu.

Na futbal chodievajú aj nevidiaci ľudia. Inak to nefunguje ani na zápasoch Liverpoolu, ktoré pravidelne navštevujú mnohí nevidiaci fanúšikovia.

V zápase proti Neapolu, v ktorom sa rozhodovalo o tom, či Liverpool postúpi do vyraďovacej fázy Ligy majstrov, alebo zostane v skupine na treťom mieste a zabojuje v Európskej lige, sa objavili aj dvaja kamaráti. Dokonca išlo o bratrancov, z ktorých bol jeden nevidiaci. Napriek tomu vytrvalo fandil, kričal, spieval a hnal svojich obľúbencov dopredu.


Keď Mohamed Salah strelil gól, štadión Anfield vybuchol radosťou. Aj slepý fanúšik sa radoval, nevedel však, ako presne akcia prebiehala a kto stál na jej konci. Po pár sekundách ošiaľu sa k nemu bratranec naklonil a vysvetlil mu, ako si hráči Liverpoolu šancu a gól vypracovali.

Úplnou náhodou zachytil roztomilý moment niekto, kto potom zábery zavesil na sociálnu sieť Twitter. Onedlho ich prebrali britské médiá a video už videl takmer 1 milión užívateľov. Rozplývajú sa nad tým, že presne takto by mal vyzerať šport a futbal.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Vzájomná pomoc a čisté vzrušenie z výkonu by si mali mať šancu užiť aj zdravotne znevýhodnení ľudia. Chlapík z videa síce zápas nemohol vidieť, ale rozhodne ho cítil možno oveľa intenzívnejšie ako veľa fanúšikov v hľadisku.

Domov
Zdieľať
Diskusia