Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 14:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na pokračovaní Venoma sa už pracuje! Kedy ho môžeme očakávať?

FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

Tom Hardy a Venom opäť spoja svoje sily.

Ešte koncom novembra sme ťa informovali o tom, že Sony oznámilo dátum dvoch premiér pre bližšie nekonkretizované filmy. Išlo o 9. júl (červenec) 2020 a 1. október (říjen) 2020. Prvý z dátumov by sa mal týkať spin-offu Morbiusa, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá Jared Leto

Ďalší dátum štúdio priradilo k svojmu sequelu. Samozrejme, už koncom minulého mesiaca sa predpokladalo, že by malo ísť o druhú časť Venoma. Tomu sa podarilo po finančnej stránke mimoriadne uspieť.

Snímka v súčasnej dobe v rámci zárobkov dokonca prekonala aj úspešného Deadpoola. Bolo teda len otázkou času, kedy nám niekto pokračovanie Venoma konečne potvrdí.

Ako spomína Heroic Hollywood vo svojom článku, tejto úlohy sa zhostil Jeff Pinkner, jeden zo štyroch scenáristov prvej časti. Pinkner prezradil, že sa na Venomovi už pomaly pracuje, ale priznal, že do projektu nie je momentálne zaangažovaný. Okrem toho však neprihodil žiadnu bližšiu informáciu, pretože ho zrejme viaže zmluva.

Čím si ale môžeme byť už teraz istí, je obsadenie hlavnej hereckej úlohy, ktorej sa určite znova zhostí charizmatický Tom Hardy. Ten si strihol rolu Eddieho Brocka, novinára bojujúceho za spravodlivosť, ktorého morálna povaha doviedla k tomu, že ho nakoniec vyhodili z práce a stratil aj svoju partnerku.

Okrem neho sa ale zrejme v pokračovaní objaví Carnage, čomu nasvedčuje aj potitulková scéna. Čo všetko sme z danej scény mohli vyčítať si prečítaj v našom minulom článku. Tak čo, tešíš sa na pokračovanie? Alebo si myslíš, že si Venom druhý diel určite nezaslúži?

Anketa:
Tešíš sa na Venoma 2?
Áno
Nie
Áno
98 %
404 Hlasov
Nie
2 %
8 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia