Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 22:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine tvrdí, že je nevinný, Harry Potter bojuje proti českému prezidentovi

REFRESHER 6IX9INE HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Za posledných pár dní sa toho opäť stihlo udiať dosť, a tak máme pre teba podrobné zhrnutie v najnovších Freshnews z Prahy.

Rok 2018 sa pomaly blíži ku koncu a na poslednú chvíľu sa ešte snažia zaujať aj tí, ktorí to nestihli počas uplynulých 12 mesiacov. Alebo si to aspoň myslia. Aj preto sme si pre teba opäť pripravili prehľad najdôležitejších noviniek za uplynulých pár dní, v rámci ktorého sa dozvieš, akým spôsobom na seba chce pritiahnuť pozornosť Leoš Mareš

Už tradične nechýbajú ani aktuality zo sveta hudby, technológií či filmov, takže si na svoje príde určite každý. Moderátorská dvojica Krištof a Andrea zároveň už myslí na Vianoce, takže si predstavíme aj najvulgárnejšie darčeky, ktorými môžeš obdarovať len veľmi úzku skupinu blízkych. 

Najnovšie Freshnews určite nevynechaj aj v prípade, že ešte nevieš, prečo mníšky nepatria do Las Vegas a kto si vyslúžil nominácie na Grammy. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia