Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 19:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Godzilla zvádza v epickom traileri smrteľný súboj s ďalšími veľkolepými monštrami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gozilla: King of the Monsters bude poriadnym dobrodružstvom.

Očakávaný sequel pre úspešnú Godzillu z roku 2014 od Garetha Edwardsa ponesie názov Godzilla: King of the Monsters a jeho réžiu má na starosti Michael Dougherty. Ten je podpísaný pod hororovými komédiami, ako Krampus či Trick 'r Treat.

Príbeh sa bude točiť okolo krypto-zoologickej agentúry Monarch, ktorá zistí, že okrem Godzilly existujú aj ďalšie mytologické obludy, konkrétne Mothra, Rodan a King Ghidorah. Keď tieto bájne tvory opäť povstanú, ľudstvo sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve.

V snímke si zahrajú takí kvalitní herci, ako Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Bradley Whitford a Charles Dance. Zatiaľ sme dostali jeden trailer, a to v lete počas prebiehajúceho Comic-Conu v San Diegu. Rozhodne nepôsobil zle, avšak nebudeme zastierať, že menšie obavy predsa len máme.

Režisér Michael Dougherty je síce talentovaný a šikovný, ale s vysokorozpočtovými blockbustermi zatiaľ nemal žiadne skúsenosti. Uvidíme teda, ako to celé dopadne. V každom prípade, nové zábery nás celkom úspešne presviedčajú, že nás v kinách bude čakať blockbuster ako sa patrí. 

Nechýba im epickosť a osudovosť. Zdá sa, že tento súboj bude poriadne veľkolepý a Dougherty zatiaľ nepôsobí, že by mal v tomto prípade zaváhať. Veľmi by nás mrzelo, ak by sme sa práve v prípade Godzilly dočkali sklamania. 

Po premiére Godzilla: King of Monsters nás o rok neskôr bude očakávať epický súboj Godzilly a King Konga. Ten má režisérsky pod palcom Adam Wingard, ktorý tiež patrí k tvorcom, ktorí sú viac doma v nízkorozpočtových snímkach. Do slovenských kín sa Godzilla: King of Monsters dostane 30. mája (květen) budúceho roka.

Godzilla zvádza v epickom traileri smrteľný súboj s ďalšími veľkolepými monštrami
Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia