Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 20:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine odmieta dohodu o vine a treste. Tvrdí, že je nevinný a chce sa očistiť

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Síce sa s nim ešte nikto poriadne dohodnúť nechcel, no jeho právnik sa už nechal počuť, že je jeho cieľom dostať 6ix9ine z väzenia bez toho, aby sa musel s prokuratúrou dohodnúť.

V dnešnej dobe je už jednoducho moderné nemať klasický adventný kalendár. Ten náš spočíva v tom, že každý deň otvoríme zahraničný portál TMZ a pripravíme jeden článok zo života Tekashiho 6ix9ine. Práve toto médium totiž má exkluzívne informácie a sleduje celý prípad raperovho spojenia s gangmi veľmi detailne.

Dôvodov máme hneď niekoľko, no tým najhlavnejším je, že aj napriek obmedzeniu na slobode je aktuálne Tekashi 6ix9ine stále jedným z najpočúvanejších interpretov na celom svete. Zároveň platí, že za svoju slávu môže vďačiť dôvere, ktorú dostal od Slovákov a Čechov.

Aktuálne zatiaľ stále platí, že musí dúhový raper čakať na začiatok súdneho procesu, no vďaka spomínanému TMZ dnes dostávame informáciu, ako približne bude celý scenár vyzerať. Právnik Lance Lazzaro narovinu povedal, že je pripravený obhájiť nevinu svojho klienta a dohoda o vine a treste sa nebude konať, aj keby mu ju prokurátor navrhol. 

6ix9ine zároveň tvrdí, že určite nie je ochotný spolupracovať s políciou a udávať. Chce sa očistiť jednoduchou právnou cestou, keďže podľa dostupných informácií neexistuje ani jeden dôkaz, na ktorom by raper bol prichytený pri páchaní trestného činu. Otázkou ostáva už len to, ako sa k prípadu postavia kompetentní, ktorí budú rozhodovať o tom, či Tekashi ostatným členom gangu Nine Tray naozaj pomáhal s organizovaným zločinom.  

6ix9ine odmieta dohodu o vine a treste. Tvrdí, že je nevinný a chce sa očistiť
Zdroj: tmz.com
Domov
Zdieľať
Diskusia