Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 14:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Messi, prijmi výzvu a príď do Talianska, odkazuje mu Cristiano Ronaldo. V Juventuse sa cíti ako medzi rodinou

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan si svoj nový život podľa vlastných slov užíva.

Fanúšikovia futbalu si za uplynulých deväť rokov zvykli na to, že rivalita medzi Cristianom Ronaldo a Lionelom Messim vždy vygradovala vo vzájomných súbojoch Realu Madrid a FC Barcelona.

Portugalčan však v lete prestúpil do talianskeho Juventusu Turín a momentálne sa nikdy necítil šťastnejší. Vyjadril sa tak v najnovšom rozhovore pre Gazzettu, pričom trochu porovnal aj svoju situáciu v Reale Madrid a teraz v Taliansku.


Keď sa ho novinári pýtali na to, v čom vidí najväčšie rozdiely medzi pôsobením v Španielsku a Taliansku, rovno skonštatoval, že ich je veľké množstvo. Súčasný tím Juventusu označil za najlepšiu skupinu hráčov, s akou kedy hral, a nezabudol prízvukovať, že v Taliansku hrajú ako tím, zatiaľ čo v minulosti sa v mužstve vždy niekto vyvyšoval nad ostatnými.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Spoluhráči v Juventuse sú vraj skromní, všetci začínajú na rovnakej úrovni a neexistuje tam nekompromisná konkurencia a súťaživosť. Len dodal, že aj v Madride hrával so skromnými hráčmi, ale teraz cíti obrovský rozdiel. V Taliansku sa v klube cíti ako medzi rodinou.

Rozhovor sa dostal aj k téme Lionela Messiho. Novinári narážali práve na fakt, že v Španielsku spolu obaja hráči dokázali priamo súperiť.

Po otázke, či mu Messi chýba, povedal: „Nie, možno ja chýbam jemu. Hral som v Anglicku, Španielsku, Taliansku, Portugalsku a v národnom tíme, zatiaľ čo on je stále v Španielsku. Mal by prijať výzvu ako ja. Avšak, ak je tam spokojný, rešpektujem ho, je fantastický hráč, milý chlapík, ale mne tu nič nechýba. Toto je môj nový život a ja som šťastný,“ zakončil.

Ronaldo konečne komentoval aj výsledky ocenenia Zlatá lopta. Pokojne by ju podľa vlastných slov mohol vyhrať aj každý rok, o čom svedčia jeho štatistiky, ale každopádne Modrićovi zagratuloval.

Domov
Zdieľať
Diskusia