Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 11:03
Čas čítania 0:00
Roman Kulich

Hráč Fortnite počas streamu napadol tehotnú priateľku. Chcela, aby prestal hrať

TECH FORTNITE TWITCH
Uložiť Uložené

Našťastie žene pomohla duchaprítomnosť divákov.

Austrálsky streamer MrDeadMoth sa po streamovaní na Twitchi dostal do poriadnych problémov. Pri jednom zo svojich pravidelných prenosov sa neudržal a fyzicky napadol svoju priateľku.

Nešlo o žiadny zvláštny deň, MrDeadMoth si len chcel užiť trochu hrania s fanúšikmi. Nepáčilo sa to však jeho priateľke, ktorá sa s ním dostala do slovnej potýčky. Žiadala, aby prestal hrať, lenže on ju upokojoval so slovami, nech ho nechá na pokoji, pretože už bude končiť.

Divoká hádka prerástla do fyzického incidentu, kedy streamer musí odrážať hromadu predmetov. Napokon mu povolia nervy, vybehne zo stoličky priamo za svojou priateľkou. Aj keď útok nie je vidno, veľmi ľahko ho rozoznáš, pričom s najväčšou pravdepodobnosťou padla facka. Po nej počuť už len plač.

Streamer však bude za svoje správanie pykať. Jeden divák celý incident nahlásil na polícii, ktorá hneď začala vyšetrovanie. Hneď ho zatkla a obvinila z napadnutia, avšak MrDeadMoth bol neskôr pustený na kauciu. Onedlho ho však čaká súd. Celé fyzické napadnutie dokonca videli aj dve malé deti, pričom mladá žena je ešte aj tehotná.

Domov
Zdieľať
Diskusia