Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 13:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov ženám snívajúcim o MMA odkázal, aby radšej bojovali doma. Ľudia ho kritizujú za sexizmus

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bojovník MMA si nedával servítky pred ústa.

Khabib Nurmagomedov vo svojej profesionálnej MMA kariére nikdy neprehral. Po októbrovom výprasku, ktorý uštedril Conorovi McGregorovi, sa teraz ruský bojovník vybral na svetové turné. Nedávno zavítal na zápas francúzskeho PSG, potom sa zase objavil na konferencii v Saudskej Arábii.

Khabib v krajine odpovedal aj na zopár otázok ľudí z publika, pričom jednou svojou odpoveďou znechutil tisíce ľudí na internete. Jedna z prítomných žien sa postavila a bojovníkovi položila otázku, či vie dať ženám snívajúcim o vstupe do MMA a oktagonu nejaké rady, ako by mohli začať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Khabib sa nadýchol a charakteristickou angličtinou ženám odkázal, že pre nich má veľmi dobrú radu. Majú vraj radšej zostať bojovníčkami vo svojich domovoch.

O pár sekúnd neskôr dodal, že má ešte jednu radu, ženy by podľa neho mali vždy dokončiť svojho manžela. Khabib tak zrejme narážal na aktivity, ktoré by mali zostať za dverami spoločnej spálne, a mužov aj ženy po celom svete svojimi komentármi patrične rozhneval.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Užívatelia na Twitteri skonštatovali, že podobné vyhlásenia by očakávali od muža pred 50 rokmi, nie v roku 2018. Khabiba označili za klauna a hanbu MMA bojovníkov. Ženy mu zároveň odkázali, že svojimi hlúpymi poznámkami ich neprinúti zostať doma.

Samotný Nurmagomedov si očividne z kritiky ťažkú hlavu nerobil, pretože na Instagram zavesil príspevok z konferencie, v ktorom svoj rozhovor označil za príjemnú skúsenosť.


Domov
Zdieľať
Diskusia