Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 10:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kevin Hart mal moderovať Oscarov, ale kvôli homofóbnym vtipom z minulosti odstúpil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokiaľ si sa na malého komika tešil, bohužiaľ ťa touto správou asi sklameme.

Ešte len včera sme ťa informovali o tom, že 91. ročník Oscarov vysielaný 24. februára (únor) 2019 bude moderovať známy komik a herec Kevin Hart. Za naozaj krátku dobu sa ale všetko zmenilo. 

Nie je to prvý a zrejme ani poslednýkrát, no po tom, čo na herca vytiahli jeho kontroverzné príspevky z minulosti, v ktorých si na Twitteri uťahoval z homosexuálov, dostal od Akadémie na výber.

Buď sa za svoje slová z minulosti ospravedlní, alebo bude musieť odstúpiť. Hart si však nevybral možnosť A či B, ale zvolil si variant C. Za príležitosť od Akadémie sa síce poďakoval, ale prehlásil, že nemá záujem živiť „internetových trollov“.

Vo vyššie priloženom tweete sa Hart zveril verejnosti, že od moderovania Oscarov odstupuje, pretože nechce byť rozptylujúcim faktorom. LGBTQ komunite sa však za svoje kontroverzné vyjadrenia z minulosti dodatočne ospravedlnil.

Je mi ľúto, že som ľuďom ubližoval. Stále sa vyvíjam a chcem v tom pokračovať. Mojim cieľom je ľudí zbližovať a nie rozdeľovať,dodal Kevin Hart s pokorou v zatiaľ poslednom vyjadrení k danej téme na sociálnej sieti.

Čo na celú situáciu vravíš ty? Myslíš, že sa Kevin Hart zachoval správne, keď od moderovania odstúpil? A koho by si uvítal na jeho mieste?

Domov
Zdieľať
Diskusia