Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Posledná Refresher párty v roku 2018 si podmaní celú Bratislavu vďaka Egovi

REFRESHER EGO KONTRAFAKT REFRESHER+
Uložiť Uložené

21. decembra ožije bratislavský Ateliér Babylon vďaka koncertu Ega.

Ak ešte náhodou nemáš atraktívne večerné plány na predvianočné obdobie, máme pre teba jeden skvelý tip. V aktuálnom roku sme mali možnosť pripraviť si pre fanúšikov hneď niekoľko zaujímavých vystúpení na festivaloch aj v kluboch a všetko teraz uzatvárame poslednou Refresher párty v bratislavskom Ateliéri Babylon

Posledná Refresher párty v roku 2018 si podmaní celú Bratislavu vďaka Egovi
Zdroj: www.instagram.com

Tá sa bude konať v piatok 21. decembra a tešiť sa môžeš na plnohodnotné vystúpenie od Ega, ktorý odohrá skladby z debutového sóla Predecens a veľa obľúbených starších bangrov. Členovi Kontrafaktu budú svojimi setmi sekundovať známi DJs, menovite KonexHugo HypeTrain a Conspiracy Flat. Tí doručia tú najlepšiu multižánrovú selekciu aj mimo rapu, takže si na svoje príde naozaj každý. 

Všetky dôležité informácie a aktuality sú dostupné na oficiálnej facebook udalosti a lístky sú už dokonca dostupné aj v predpredaji.  Na záver si ešte môžeš prostredníctvom videa pripomenúť, ako to vyzeralo na halloweenskej udalosti pod našou taktovkou a my ti snáď môžeme sľúbiť, že to tentokrát bude ešte o niečo väčšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia