Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 14:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dizajnér Virgil Abloh sa stáva kreatívnym poradcom značky luxusných vôd Evian

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Evian sa spojil s prestížnym dizajnérom, ktorého úlohou bude pomôcť dohliadať na kreatívny dizajn a inovácie v oblasti trvalej udržateľnosti pre nové generácie.

Značka luxusných prírodných minerálnych vôd Evian spolupracuje s dizajnérmi dlhodobo, no teraz prichádza s novinkou, ktorá by mohla celkovo zmeniť jej imidž a otvoriť veľa nových dverí. Len pred niekoľkými hodinami sme sa mali možnosť dozvedieť, že známy dizajnér Virgil Abloh bude do roku 2025 veľmi úzko so spoločnosťou Evian spolupracovať. 

Jeho úlohou bude pomôcť dohliadať na kreatívny dizajn a inovácie v oblasti trvalej udržateľnosti pre nové generácie. Podľa jeho vlastných slov je Evian ikonickým brandom so silným odkazom v móde a kreativite. Dodáva, že jeho ambíciou je posúvať hranice, objavovať nové polia pôsobenia a v prvom rade položiť základy lepšej budúcnosti.

Zatiaľ si nevieme veľmi dobre predstaviť, čo tieto všeobecné slová prestížneho dizajnéra znamenajú, ale veľmi radi sa necháme prekvapiť. Predsa len, ide o človeka, ktorý má blízko k všetkým najznámejším hudobníkom, modelkám či biznismenom, a nepopierateľný je aj jeho vplyv na aktuálnu dobu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ideas for @evianwater, incoming

Príspevok, ktorý zdieľa @ virgilabloh,

Domov
Zdieľať
Diskusia