Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 0:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Deontay Wilder tvrdí, že Fury sa nestihol postaviť do 10 sekúnd. Mal prehrať rovno v 12. kole

ŠPORT BOX TYSON FURY
Uložiť Uložené

Americký boxer verí tomu, že vyhral.

Najväčšou témou uplynulého víkendu bol jednoznačne zápas Deontaya Wildera proti Tysonovi Furymu. Britský boxer sa v inšpiratívnom príbehu vrátil späť do ringu po tom, čo sa posledný polrok iba oťukával a dostával do formy.

Predtým bol závislý na kokaíne, alkohole a skončil v depresii, lenže zlomiť sa nenechal. Do súboja vybehol nebojácne, prvé kolá výraznejšie dominoval a nebyť dvoch knockdownov v deviatom a dvanástom kole, zrejme by domov odkráčal ako víťaz.

Wilder však preukázal svoje dynamitové údery. V deviatom kole sa Fury zdvihol z podlahy veľmi rýchlo a reč o potenciálnej prehre po počítaní neprichádza do úvahy, avšak v dvanástom kole vyzerala situácia trochu rozdielne. Fury po tvrdej kombinácii úderov zostal ležať na zemi a keď sa odrazu zdvihol, ledva sa zmestil do limitu 10 sekúnd.


Odporúčané
Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár 16. februára 2024, 8:00

Deontay Wilder situácii po pár dňoch vníma trochu inak. Na svoj Twitter zavesil video, ktoré podľa neho dokazuje, že Fury počítanie nestihol a mal prehrať rovno na začiatku dvanásteho kola po knockoute. Wilder povzbudil fanúšikov, aby mu podobných analýz zápasu posielali viac, pretože on vraj jednoznačne vyhral.

Na sociálnych sieťach mu hneď začali odpovedať fanúšikovia Furyho štýlom, že keby boli na jeho mieste oni, hanbili by sa čokoľvek vyhlasovať a radšej by sa tešili z remízy. Či sa Fury naozaj v limite postaviť nestihol, alebo len Wilder hľadá výhovorky, na to si už musíš vytvoriť názor sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia