Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2018, 13:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Backstage: Yzomandiasov tretí rozhovor v kariére

HUDBA NIK TENDO YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

So seriálom Refresher Backstage sme opäť navštívili bratislavské MMC, ktoré tentokrát hostilo pokračovanie Rehab Trip Tour v podaní Yzomandiasa a Nik Tenda.

S naším seriálom Refresher Backstage sme divákom počas uplynulých 12 mesiacov ukázali pozadie desiatok rôznych hudobných a umeleckých vystúpení. Naším cieľom je v prvom rade ukázať, ako to vyzerá na miestach, kam sa zvyčajne nemá možnosť fanúšik pozrieť, a pri tejto snahe sme sa už viac ako 5-krát v tomto roku ocitli v bratislavskom MMC. 

Tentokrát sme sa boli pozrieť na jednej zo zastávok Rehab Trip Tour v podaní Yzomandiasa a Nik Tenda, ktorí vzácnu príležitosť využili a pred viac ako tisíckou návštevníkov pokrstili svoje sólové albumy Sbohem Roxano a 7. Okrem nich sa v backstagei objavili aj hostia ako napríklad Robin Zoot alebo Konex.

Vo videu sa dozvieš napríklad aj to, ako sa chalani z Milion Plus pripravujú na koncerty a tiež to, čo chystajú v najbližších mesiacoch. Aj keď samotný Yzomandias často rozhovory nerozdáva, nášmu Šajmovi sa podarilo vyspovedať ho, takže pre teba máme aj ďalšie zaujímavé informácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia