Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 16:22
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Nemusíš sa hnať do nákupných centier. Darček objednáš z pohodlia domova a v predstihu.

Predvianočná horúčka je v plnom prúde a s ňou aj každoročná dilema, čo kúpiť svojej nežnej polovičke, mame, sestre, babke alebo dobrej kamarátke. Aby si sa každým rokom v kúpe svojho daru neopakoval, prinášame ti originálne tipy, ktorými ženské srdce určite potešíš.

KURZ SAMOLÍČENIA 

Miluje tvoja polovička šminky, líčidlá, zaujíma sa o módu a krásu? Potom bude pre ňu najvhodnejší darček z tejto oblasti. Daruj jej kurz sebazdokonalenie od Fame.sk. Odporúčame napríklad profesionálny workshop samolíčenia, kde sa naučí ako sa správne o seba starať a nalíčiť sa na bežný deň, ale aj na večernú akciu.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: fame.sk

Ak je tvoja partnerka veľkou maniačkou do make-upu, darovať jej môžeš aj veľký kurz líčenia. Pre nádejné módne návrhárky dávame do pozornosti rovnomenný kurz. Vsetky kurzy je možné hradiť aj na splátky s tým, že darčekovú poukážku k Vianociam môžeš získať už teraz. Viac info na TU.


KNIHA ZÁŽITKOV

Ženy zbožňujú zážitky či dovolenky. O to viac, keď si môžu tieto spomienky zvečniť na papier a hocikedy si pripomenúť pekné chvíľe so svojou láskou. Daruj jej pod stromček CEWE FOTOKNIHU s vašimi spoločnými fotkami a uvidíš, že bude celá bez seba.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: CEWE

Jednoduchšia alternatíva je fotoobraz, ktorý si môže zavesiť napríklad aj priamo nad posteľ. Svoju vlastnú fotoknihu či obraz si môžeš objednať TU.


DIÁR PLNÝ SNOV

Či už je to priateľka, sestra alebo kamarátka, určite má plnú hlavu snov, ktoré si chce splniť. A ty jej môžeš s touto neľahkou úlohou pomôcť, pretože práve vďaka nedatovanému motivačnému diáru Doller si môže všetko perfektne naplánovať, ale aj vyhodnocovať jak sa jej v plnení snov darí.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: doller

Ak je navyše kreatívna a rada si do diárov kreslá, či zaznučuje farebnými fixkami, v Dolleri nájde veľa miesta na realizovanie sa. Potešiť ju môžeš čiernou či ružovou variantou. Viac TU.


IMIDŽOVÝ NOTEBOOK

Ak je tvoja priateľka štýlová a moderná žena, ktorá presne vie čo chce, máme pre teba tip na skvelý darček pre ňu. Pri výbere imidžovej techniky jej môžeš pomôcť a určite ti za to bude vďačná. Lenovo Yoga 530 bude určite ašpirovať na jej najobľúbenejšiu počítačovú parťáčku. 

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: Lenovo

Tento 14-palcový konvertibilný notebook z lešteného hliníka sa v jej kabelke bude cítiť ako doma. Vďaka ohybnému, 360° pántu sa Yoga 530 v rýchlosti premení z notebooku na tablet.  S aktívnym perom sa tiež veľmi rýchlo stane obľúbeným zápisníkom a studňou nových nápadov v jednom. Na tebe už ostáva len vybrať vhodnú farbu. Tajomnú čiernu, modernú modrú alebo sofistikovanú šedú. Viac informácií nájdeš TU.


CESTOVNÁ TAŠKA

Ak má tvoja frajerka v obľube cestovať a loviť nové dobrodružstvá, ako stvorený darček pre ňu budú veselé batohy, kabelky, či plážové tašky Time for Lime, ktoré v sebe skrývajú zaujímavý príbeh. Time for Lime označuje životnú filozofiu, ktorá má korene v Karibiku. LIME znamená Live In the Moment Everyday (užite si každý moment, každý deň) a nabáda k tomu, aby sme sa nebáli vymeniť slušné topánky za tenisky, kabelku za tašku a ukázali svetu, že pod fasádou mestského tvora piští duša dobrodruha.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: Time for lime

Ak má tvoja frajerka v obľube cestovať a loviť nové dobrodružstvá, ako stvorený darček pre ňu bude veselý batoh, kabelka, či plážová taška Time for Lime, ktorá v sebe skrýva zaujímavý príbeh. Už len nájsť novú destináciu, pobaliť si to najdôležitejšie a vydať sa naprieč svetom. Viac hľadaj TU


KABELKA S KOZMETIKOU

Dievčatá zbožňujú rozmaznávať svoju pokožku a na to je ako stvorený kávový peeling MARK scrub od prírodnej kozmetickej značky MARK face and body. MARK vianočné sety v moderných darčekových baleniach ti umožnia obdarovať svoju polovičku kvalitnou slovenskou prírodnou kozmetikou za zvýhodnené ceny.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: MARK SCRUB

Daruj jej originálnu a trendy kabelku, ktorá obsahuje rad kvalitných prírodných produktov určených na každodennú starostlivosť o pleť. Jedinečným darčekom jej dopraješ relax, ktorému sa poteší každá žena. Viac nájdeš TU.


VESELÉ PONOŽKY

V zime treba mať nohy v teple! Snáď najklasickejší vianočný darček v podobe ponožiek je tu od nepamäti, avšak tentokrát máme pre teba tip na ešte veselšie, farebnejšie a modernejšie ponožtičky. Dizajnové kúsky z najkvalitnejších materiálov, originálnym dizajnom, za prijateľnú cenu a hlavne vyrábané na Slovensku nájdeš u piešťanských chalanov z Moonsocks. V decembri dokonca pri kúpe šiestich párov ponožiek s použitím kódu 6za4 zaplatíš iba za štyri.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: moonsocks

Aby bol darček o niečo špeciálnejší, ku koncu roka si pre teba prichystali limitovanú edíciu navrhnutu ilustrátorom Marekom Mrázom, v ktorej máš štyri páry ponožiek s vlastným dizajnom, farebnú kľúčenku, plagát a vianočné poštovné zadarmo. Viac TU.


 KRAJŠIA POSTAVA

Píli ti tvoja priateľka každý december uši tým istým "od Nového roku chudnem", no zatiaľ sa jej to nepodarilo? Samozrejme, nejde len o to schutnúť, ale tiež spevniť sa, nabrať sebavedomie a cítiť sa lepšie. Ak si ešte nepočul o Shape It Up, nevadí, je to prirodzene určené pre ženy, ktoré toto nenáročné avšak moderné a efektívne cvičenie určite ocenia. Počas tréningu môže tvoja priateľka počúvať svoju obľúbenú hudbu, jednoducho vie pripojiť svoj Android alebo Iphone zariadenie, sledovať YouTube videa či Facebooku. 

Prístroj má úžasné výsledky v boji s nadváhou a s celulitídou. Zariadenie spája vákuovú masáž pod tlakom s infra svetlom, čím urýchľuje chudnutie, extra spaľovanie kalórií a veľmi efektívne tvarovanie postavy. Toto všetko doplňujú kolagénové lampy, čo prispieva k omladzovaniu pleti. V Shape It Up Bratislava ťa čakajú extra vianočné darčekové poukazy, ktoré zahŕňajú aj ďalšie exkluzívne služby ako RollShape, LocalCryo a ActivCryo. Klikaj na ich stránku a daruj svojej polovičke lepšiu formu.


TRENDY TENISKY 

Teniskami nikdy nič nepokazíš. Každá mladá baba sa poteší krásnym novým štýlovým teniskám svojej obľúbenej značky a farby. Trh s teniskami je už naozaj preplnený, avšak je na tebe aby si vybral práve také, po korých tvoja láska túži.

Nevieš, čo kúpiť frajerke pod stromček? Vyriešili sme tvoju predvianočnú dilemu
Zdroj: queens

My ti ako tip dávame trendy adidas Falcon W v červenom prevedení s bielymi a modrými motívmi. Viac TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia