Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 11:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Výstredný Tommy Cash vystúpi na Slovensku!

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbený estónsky interpret sa vracia na Slovensko so svojou nezabudnuteľnou show. Už 20. februára 2019 ovládne bratislavské MMC.

Excentrický estónsky raper Tommy Cash má v pláne už tento piatok – 30. novembra vydať nový album, ktorý bude niesť názov ¥€$ (Yes) a zvukovo by malo ísť o multižánrové spojenie tanečných vibrácií s popovými melódiami a tranceu z deväťdesiatych rokov.

Pred pár dňami sme sa dočkali aj plnohodnotnej ukážky s názvom X-RAY, ktorá je jasným príkladom toho, čo môžeme na albume očakávať.

S potešením teraz môžeme oznámiť, že tento celosvetovo známy konceptuálny umelec a hudobník sa vracia na Slovensko, aby fanúšikom predstavil nielen nový projekt, ale tiež staršie hity. V bratislavskom MMC vystúpi 20. februára 2019. Očakávať môžeme jedinečnú audiovizuálnu show, keďže Tommy Cash má vo zvyku s každým albumom posúvať svoju tvorbu aj graficky. 

 

Cash sa v oficiálnej správe k turné hrdí aj titulmi ako nekompromisný popový provokátor alebo šampión sexuálnej slobody. Či tomu tak skutočne bude, sa budeš môcť presvedčiť na vlastné oči, nezabudni si však lístok predobjednať v predpredaji, keďže záujem bude veľký. 

Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti

Výstredný Tommy Cash vystúpi na Slovensku!
Zdroj: www.facebook.com
Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia