Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 8:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel bude pre Thanosa viac než rovným súperom! Akčná upútavka poukazuje na jej obrovskú moc

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo Brie Larson chýba na úsmevoch, ľahko vynahradzuje svojou ohromujúcou silou.

V momente, kedy sme sa dozvedeli, že nás Marvel už onedlho poctí ďalším trailerom na Captain Marvel, začalo netrpezlivé čakanie. Medzičasom už internetom koloval taktiež nový plagát (nájdeš ho na konci článku), ktorý sa ale samozrejme radosti z čerstvej upútavky nemôže vyrovnať.

Príbeh jednej z najmocnejších postáv celého univerza sa bude datovať k 90. rokom a okrem samotnej Captain Marvel/Carol Danvers predstaví aj členov elitnej jednotky Starforce. Kto medzi nich patrí sa môžeš dočítať v našom článku.

Súboj medzi rivalmi DC a Marvelom má v rámci filmov v súčasnej dobe jasného víťaza, ale na druhej strane sa DC podarilo predbehnúť svoju konkurenciu v tom, že na plátna kín ako prvé štúdio priviedlo veľmi obľúbenú ženskú superhrdinku Wonder Woman v podaní krásnej Gal Gadot. Dokáže sa jej svojrázna Carol Danvers alias Brie Larson vyrovnať?

Druhý trailer v poradí tomu rozhodne nasvedčuje. Mimo iného sa v ňom pozrieme aj na Carol, ktorej sa ujali príslušníci planéty Kree. Neznamená to však, že by medzi nich patrila. Jej pôvod je však zahalený rúškom tajomstva, pretože po páde lode stratila pamäť. Nová upútavka pokračuje v zabehnutom tempe a vyzerá naozaj skvelo.

Captain Marvel bude pre Thanosa viac než rovným súperom! Akčná upútavka poukazuje na jej obrovskú moc
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures – Marvel Studios

Hlavé postavy vo filme stvárnia herci, ako spomínaná Brie Larson (Carol Danvers/Captain Marvel), Jude Law (Mar-Vell), Lee Pace (Ronan), Djimon Hounsou (Korath), Algenis Perez Soto (Att-Lass/Captain Atlas), Gemma Chan (Minn-Erva/Doctor Minerva) či Rune Temte (Bron-Char). 

Týmto sme si zároveň vymenovali členov Starforce. Okrem nich ale počítame s Benom Mendelsohnom (záporák Talos), omladeným Samuelom L. Jacksonom (Nick Fury z 90. rokov) a Clarkom Greggom (agent Coulson).

Slovenské a české kiná naplnia fanúšikovia Captain Marvel už 7. marca (březen) 2019. Pokiaľ si milovníkom komiksoviek aj ty, iste ťa potešíme informáciou, že december (prosinec) bude upútavkami jednoznačne patriť Marvelu. Po vyššie priloženej upútavke ku Captain Marvel sa totiž už čoskoro dočkáme aj traileru pre Avengers 4!

Captain Marvel bude pre Thanosa viac než rovným súperom! Akčná upútavka poukazuje na jej obrovskú moc
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures – Marvel Studios

Domov
Zdieľať
Diskusia