Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 12:31
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Travis Scott sa hlási na Harvard. Chce získať titul na fakulte architektúry

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

La Flame mal vždy ambície dostať sa na prestížnu univerzitu.

Jedna z najaktuálnejších zahraničných rapových hviezd Travis Scott opäť prekvapuje  svojich fanúšikov. Okrem aktuálneho úspechu ovládnutia prvého miesta v renomovanej hitparáde Billboard Hot 100 so skladbou Sicko Mode, kde mu sekunduje Drake, šokoval aj mimoriadnou správou, že má v pláne nastúpiť do tzv. Brečtanovej ligy.

La Flame totiž na svojom Twitteri oznámil, že sa po novom hlási na jednu z najprestížnejších škôl sveta, a to Harvard University. Podľa všetkých informácií má raper v pláne študovať architektúru. Travis toto vyhlásenie zdieľal len deň po tom, čo na Harvarde sám prednášal o svojom kreatívnom procese.

Ambície dostať sa na prestížnu univerzitu potvrdil už minulý rok v rozhovore pre SHOWstudio, kedy sa vyjadril, že spoločne so svojím priateľom mal ísť študovať architektúru na Harvard a po treťom albume si sen naozaj splní.

Síce je americká hviezda momentálne pomerne dosť pracovne vyťažená, najmä v súvislosti plánovaného Astroworld turné, my mu v jeho plánovanom štúdiu prajeme veľa úspechov a najmä dobrých profesorov na skúškach.

Domov
Zdieľať
Diskusia