Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jaden Smith má superschopnosti ako Goku z Dragon Ball Z

HUDBA
Uložiť Uložené

V uliciach frekventovaného Tokia Jaden Smith rapuje do EDM a využíva superschopnosti ako Goku.

Jaden Smith je veľmi špecifickým interpretom, ktorý sa teší obrovskej popularite od vydania projektu Syre v minulom roku. Do veľkej miery sa mu darí pracovať s multižánrovosťou a celkový dojem úspešného moderného hudobníka dotvára aj imidž, akým sa prezentuje.

Dokazuje to tiež vo videoklipe ku skladbe Goku, ktorá pôvodne uzrela svetlo sveta ešte s vydaním najnovšieho projektu The Sunset Tapes: A Cool Tape Story.

Teraz sme sa dočkali aj videoklipu, ktorý pochádza z Tokia a obsahuje všetko, čo sme očakávali. Jaden Smith dostáva superschopnosti ikonického hrdinu Goku z obľúbeného seriálu Dragon Ball Z. Jaden zároveň dostane možnosť dabovať špeciálny vianočný diel anime seriálu Neo Yokio, ktorý bude mať už tento piatok premiéru na Netflixe.

Energická a skoro EDM skladba teda dostala adekvátne vizuálne spracovanie aj napriek jednoduchej myšlienke a opäť nám ostáva len si povzdychnúť pri pohľade na to, akým spôsobom riešia podobnú situáciu slovenskí interpreti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia