Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2018, 1:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nechceš si zatwerkovať? Na najlepšiu futbalistku sveta po výhre Zlatej lopty DJ zareagoval veľmi nevhodne

ŠPORT FUTBAL ZLATÁ LOPTA
Uložiť Uložené

Víťazka Zlatej lopty nemohla uveriť vlastným ušiam.

Vo všetkých médiách sa stala včera večer výhra Luku Modrića v ankete Zlatá lopta. Chorvát si zrejme ocenenie za svoje výkony v uplynulej sezóne zaslúžil, ale na internete sa rýchlo rozpútala debata o tom, prečo predbehol Cristiana Ronalda, čo spôsobilo, že Lionel Messi po úspešnej sezóne skončil až piaty a prečo vlastne cenu nevyhrali hráči z Francúzska.

Možno si preto ani nezachytil, že magazín France Football vôbec po prvýkrát odovzdával aj ženskú Zlatú loptu. Jej prvú edíciu vyhrala nórska útočníčka Ada Hegerberg z francúzskeho tímu Lyon, s ktorým minulú sezónu vyhrala Ligu majstrov a nemala takmer žiadnu výraznejšiu konkurenciu.


O veľký trapas sa však postaral francúzsky DJ Martin Solveig, ktorému po príchode Hegerberg na pódium nenapadlo nič múdrejšie, ako spýtať sa jej, či vie a chce twerkovať.

Futbalistka len znechutene odsekla, že nie, a zdalo sa, akoby z pódia hneď chcela odísť. Situáciu sa snažil zachrániť moderátor David Ginola. Hegerberg sa napokon nechala odmietavo presvedčiť na tanec v ešte jednej pesničke, ale aj futbalisti v publiku sa na scénu odohrávajúcu sa na pódiu pozerali neveriacky.

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30


Všetko sa našťastie po skončení ceremónie vysvetlilo. Solveig sa na Twitteri hneď ospravedlnil vo videu, ba čo viac, rovno zašiel za futbalistkou a vysvetlil jej, že malo ísť o žartík, nie o sexizmus či sexuálne obťažovanie. Hegerberg ospravedlnenie prijala a skonštatovala, že bola v tej sekunde len šťastná zo svojej výhry.



Domov
Zdieľať
Diskusia