Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 22:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Luka Modrić sa stáva najlepším futbalistom sveta, zvíťazil v ankete Zlatá lopta

ŠPORT ZLATÁ LOPTA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chorvátsky futbalista zaknihoval víťazstvo aj v ankete Zlatá lopta.

Chorvátsky stredopoliar Luka Modrić sa stal najlepším futbalistom sveta. Hráč Realu Madrid dokázal po ocenení FIFA The Best zvíťaziť aj v ankete magazínu France Football Zlatá lopta (Ballon d’Or) a po dlhých rokoch ukončil víťaznú nadvládu Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.

Modrić podával po celý rok veľmi dobré výkony, zaskvel sa nielen pri víťazstve Realu Madrid v Lige majstrov, ale svoju kráľovskú formu preukázal najmä na majstrovstvách sveta v lete tohto roku.


Chorvátsku reprezentáciu spoločne so spoluhráčmi doviedol až do finále, kde však Chorváti nestačili na Francúzov. Napriek tomu Chorvát v ankete preskočil mená ako Antoine Griezmann či Kylian Mbappé.

Lionel Messi sa v ankete umiestnil až na piatej priečke, zatiaľ čo jeho bývalý spoluhráč z Barcelony Neymar sa po prestupe do francúzskeho PSG ocitol až na 12. mieste. Brazílčan síce chcel odísť z tieňa argentínskeho útočníka, avšak zdanlivo docielil úplný opak. 


Domov
Zdieľať
Diskusia