Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nepálčan sa chváli neobyčajným trikom. Vie si oblízať obočie aj čelo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chlapík pracuje ako šofér školského autobusu, ale trik deťom ukazovať nemôže.

Ak si dokážeš oblízať lakeť, patríš do skupiny vyvolených a na základnej škole si možno mohol zaujať spolužiačky. Nepálsky vodič autobusu Yagya Bahadur Katuwal však dokáže oveľa viac, ako si len oblízať lakeť.

Na internete sa objavilo video, v ktorom Katuwal prezentuje svoju neobyčajnú schopnosť dosiahnuť jazykom na obočie a dokonca začiatok čela.

Yagya nedávno oslávil 35. narodeniny a ako musel sám uznať, väčšinou svoje umenie ľuďom neukazuje, pretože sa ho potom deti boja. Každý deň pritom šoféruje školský autobus, a tak so žiakmi a študentmi prichádza do styku neustále, čo znamená, že sa musí kontrolovať.

Možno si nevedel ani to, že v Guinnessovej knihe rekordov existuje kategória najdlhší jazyk. Nepálčan pritom nie je držiteľom tohto titulu. Dúfa, že jedného dňa sa mu podarí do krajiny dotiahnuť zástupcov knihy rekordov a bude sa do nej môcť oficiálne zapísať.

Aj keby sa po meraní nestal majiteľom najdlhšieho jazyka, podľa svojho názoru je jediným človekom na svete, ktorý si dokáže oblízať vlastné čelo, zatiaľ čo si perou zakrýva nos. Zrejme si na internete doteraz naozaj nevidel nikoho, kto by podobný kúsok zvládol, a preto je možné, že hovorí pravdu.

Autobusár Katuwal svoje zručnosti vysvetľuje tým, že má v ústach iba jeden zub, a tak mu nič nebráni v tom, aby jazyk natiahol až nad obočie a na čelo. Našťastie si Nepálčan vie urobiť srandu zo samého seba, pretože v rozhovore pre miestne médiá skonštatoval, že keby si mohol zahrať v hororovom filme, nepotreboval by ani mejkap.

Domov
Zdieľať
Diskusia