Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 16:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mladého rapera Patrika Riviera opäť podporuje celá scéna

HUDBA
Uložiť Uložené

Talentovaný Patrik sa dlhodobo pohybuje okolo chalanov z Nerieš, DMS či Strapa, ktorí mu opäť vyjadrujú veľkú podporu.

Často o nových raperoch nepíšeme, aj keď nám inboxy plnia už niekoľko rokov prakticky každý deň. Sme však veľmi radi, keď sa objaví ihla v kope sena, keďže pravdou ostáva, že vždy s potešením podporíme každého, kto si pozornosť zaslúži. Určite si ešte spomínaš na Patrika Riviera, ktorý sa ešte v apríli prihlásil o slovo debutovou vecou Bunny Hop

Tentokrát posiela vec z iného súdka, no zachováva si zvuk a štýl, ktorým sa prezentoval od začiatku. Keďže sa zároveň pohybuje v spoločnosti chalanov z Nerieš, DMS či Strapa, máme možnosť sledovať aj ich pozitívny vplyv. V konečnom dôsledku by z neho pri zvýšenej aktivite mohol byť ďalší plnohodnotný mladý interpret. 

Novinka dostáva názov Guadiana a je venovaná autorovej priateľke, ktorá si podľa všetkého v klipe aj osobne zahrala. O vizuál sa postaral kameraman Juraj Toth a s postprodukciou pomáhal aj Patrik Rivier.

Domov
Zdieľať
Diskusia