Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 21:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho 6ix9ine napadol vo väznici súperiaci gang, museli ho preložiť do iného zariadenia

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Podľa slov právnika Lance Lazzara mal 6ix9ine problém s členmi gangu Crips.

Vítame ťa pri pokračovaní seriálu, v ktorom pravidelne na základe faktov a informácií získaných relevantnými zahraničnými médiami píšeme o tom, v akom stave sa aktuálne nachádza jeden z najznámejších amerických raperov na planéte. Keďže jeho pôsobenie začínalo práve na Slovensku, máme k nemu prirodzene o niečo bližšie a na základe záujmu a štatistík súdime, že aj naši čitatelia. 

Už vieme, že 6ix9ine aktuálne čelí obvineniam za trestné činy gangu Nine Tr3y a aktuálne prebieha dokazovanie, či je, resp. naozaj bol členom zločineckej skupiny. Práve od toho závisí, koľko času ešte vo väzení strávi, no všetko nasvedčuje tomu, že počkať bude musieť minimálne do septembra 2019.

Teraz sa však dozvedáme aj nové informácie, ktoré nasvedčujú, že Tekashi má vo väzení veľmi veľa nepriateľov. Konkrétne sa dostal do konfliktu s členmi Crips, ktorí pochopiteľne zbystrili pozornosť, keď sa dozvedeli, že dúhový raper podozrivý z členstva v Bloods je v ich prítomnosti. Pred niekoľkými hodinami k tomu 6ix9ineov právnik Lance Lazzaro poskytol aj oficiálne vyhlásenie, v ktorom najprv potvrdil, že na jeho klienta vo väznici zaútočili. 

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Ďalej dodáva, že 6ix9ine neprejavil strach a ani iniciatívne nežiadal o presunutie na iné miesto. Aj napriek tomu sa však kompetentní rozhodli o prevoz do iného, zatiaľ nešpecifikovaného zariadenia, aby eliminovali problémy. 

A ak náhodou patríš medzi tých, ktorým podobné informatívne články vadia, no predsa si dočítal až do konca, určite ťa môžeme uistiť, že budeme o celom prípade servírovať aktuality aj naďalej. Predsa len, ide o jedného z najstreamovanejších raperov planéty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia