Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Deadpool je najnovšie slušný a bez brutálnych scén, takže ho budete môcť pustiť deťom aj svojej babičke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová verzia druhého dielu s názvom Once Upon a Deadpool bude plná nových scén a vtipov.

Deadpool sa tento rok ešte raz pozrie do amerických kín, a bude to trochu netradičné. Pôjde totiž o prestrihaný druhý diel s ratingom PG-13, ktorý vstúpi do kín pod názvom Once Upon a Deadpool a nebude obsahovať žiadne nadávky ani prehnane krvavé scény. Americkí diváci tak na projekciu budú môcť vziať nielen svoje deti, ale aj starých rodičov (napríklad).

Zato však fanúšikovia dostanú novú porciu záberov a ďalších vtipov. Pokiaľ si práve teraz ťukáš na čelo, tak vedz, že nápad na deťom prístupného Deadpoola pochádza priamo z hlavy Ryana Reynoldsa.

Ten sa rozhodol nové scény natočiť s hercom Fredom Savageom a poňať ich ako poctu a paródiu klasického filmu Princezná nevesta z roku 1987, v ktorom Savage hral. Práve účasť Savagea na projekte bola jednou z podmienok, za ktorých bol Reynolds do prístupného Deadpoola ísť.

Okrem toho nás zrejme čaká množstvo vtipov okolo celkovej vekovej prístupnosti projektu, ale aj ohľadom akvizície štúdia 20th Century Fox štúdiom Disney. Bude rozhodne zaujímavé vidieť, ako tvorcovia namiešajú príbeh dvojky tak, aby neobsahoval nič krvavé/vulgárne a zároveň dával zmysel.

Rozhodne sme však zvedaví aj na novo natočené scény, ktorých sa podľa tvorcov natočilo dosť veľa, takže celkom ľutujeme, že v našich kinách budeme musieť tohto vianočného Deadpoola oželieť.

Pevne však dúfame, že Once Upon a Deadpool bude časom k dispozícii prostredníctvom VOD. Neradi by sme totiž o tento zábavne vyzerajúci zostrih prišli. V Amerike si odbije premiéru 12. decembra (prosinec) 2018 a z každého predaného lístka bude 1 dolár venovaný nadácii Fudge Cancer (alebo aj Fuck Cancer).

Deadpool je najnovšie slušný a bez brutálnych scén, takže ho budete môcť pustiť deťom aj svojej babičke
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia