Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rockyho už na plátne neuvidíme. Sylvester Stallone sa v emotívnom videu rozlúčil s legendárnou postavou

FILMY A SERIÁLY CREED 2 ROCKY SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Kultový boxer a tréner odchádza na odpočinok.

Len pred niekoľkými dňami sme si v kinách užili premiéru vydarenej boxerskej drámy Creed 2 (naša recenzia tu). Hoci hral hlavnú rolu Michael B. Jordan alias Adonis Creed, dôležitým článkom príbehu bol aj starý známy Rocky Balboa v podaní Sylvestera Stallonea.

Snímke sa darí aj na poli tržieb, kde počas prvého víkendu už stihla prekonať aj svojho predchodcu. S trojkou sa tak viac-menej naisto počíta, aj keď ohlásená ešte nebola. Fanúšikovia tiež akosi automaticky predpokladali, že Stallone sa vráti aj v ďalšej časti.

Zdá sa však, že Rocky Balboa oficiálne odchádza na odpočinok. Na sociálnej sieti Instagram to oznámil samotný Sylvester Stallone.

V emotívnom videu sa lúči so svojou legendárnou postavou. „Chcel by som poďakovať všetkým na celom svete za to, že Rockyho prijali do rodiny a svojich sŕdc na celých 40 rokov,“ napísal herec. Dodal, že táto rozlúčka mu láme srdce, ale všetko raz musí pominúť. Zároveň symbolicky odovzdal žezlo Michaelovi B. Jordanovi.

Odporúčané
Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel 29. marca 2023, 16:30

Mrzí nás, že Stallone sa už ako kultový boxer a tréner nevráti, ale zároveň hercov postoj chápeme. Všetko skrátka raz musí skončiť a platí to aj pre postavu Rockyho. Michael B. Jordan sa v úlohe nástupcu už osvedčil a jeho Adonis má rozhodne potenciál stať sa podobne legendárnym hrdinom. Budeme zvedaví na to, ako sa mu bude dariť v ďalších filmoch.

Sylvester Stallone si Rockyho prvýkrát zahral v roku 1976 v snímke Rocky, ktorú aj sám napísal. Rocky sa stal najzárobkovejším dielom roku 1976 a vyhral troch Oscarov, vrátane najlepšieho filmu. Zároveň odštartoval sériu sequelov: Rocky II prišiel v roku 1979, nasledoval Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990), Rocky Balboa (2006), Creed (2015) a napokon Creed 2 (2018).

Domov
Zdieľať
Diskusia