Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 16:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bratislavské vianočné trhy zachvátil požiar. Hlavné námestie museli uzavrieť

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianočné trhy na Hlavnom námestí museli byť prerušené.

Vianočné trhy v Bratislave boli otvorené len pred pár dňami. Každoročne sa do hlavného mesta schádzajú tisíce ľudí z okolia, aby si vychutnali chutnú cigánsku, varené víno či lokše.

Avšak, práve lokše by podľa informácií Nového Času mali byť zodpovedné za to, že na Hlavnom námestí vypukol chaos a stánky spoločne s historickou budovou zachvátil požiar.

V stánku s lokšami údajne vybuchla plynová bomba, ktorá spôsobila, že oheň rýchlo pohltil stánok aj spomínanú historickú budovu. Sídlia v nej poisťovňa Kooperativa či známa cukráreň Schokocafe Maximilian Delikateso. 

Hlavné námestie v Bratislave preventívne uzavreli, ľudia z neho boli evakuovaní. Zatiaľ nie je známa presná príčina požiaru a na mieste už zasahujú záchranné zložky.

Hasiči na svojom Facebooku rýchlo zverejnili predbežné informácie o celej udalosti.  Za požiar boli naozaj zodpovedné propán-butánové fľaše, ktorých výbuch spôsobil požiar. Oheň sa rozšíril na historickú budovu, a tak záchranári radšej Hlavné námestie evakuovali.

S požiarom sa popasovalo 25 hasičov, pričom pri výbuchu sa našťastie podľa predbežných informácií nikto nezranil.

Domov
Zdieľať
Diskusia